Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) writer’s block hut by CÂPSULA

Câpsula biedt een antwoord op onze behoefte aan verstilling en verbinding, met bijzonder vormgegeven duurzame tiny homes voor een optimaal leven.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Exterior Writer's Block Hut — © Chris Collaris & Sven Olaf

Hoeveel ruimte heb je nodig om tot creativiteit te komen? Je goed te voelen? Writer's Block Hut is een flexibel plaatsbaar bouwwerk dat stimuleert tot creatie. Het is een verrassend aanlokkelijk antwoord op onze groeiende behoeftes naar versimpeling, overzicht en kwaliteit in een hectische wereld.

Live large with less

Grote raampartijen en en minimalistisch, tot in detail uitgedacht interieur maken deze kleinbemeten “blokhut” tot een perfect, flexibel te plaatsen onderkomen dat staat voor meer kwaliteit, met minder opties. De naam Writer's Block Hut is een knipoog naar het alombekende writer’s block. De belofte? Meer dan dit heb je niet nodig om weer geïnspireerd te raken. Er zijn drie afmetingen huisje om uit te kiezen, afhankelijk van je persoonlijke behoeftes.

Writer's Block Hut is een ontwerp voor Câpsula, een nieuw designmerk geïnitieerd door het bekroonde ontwerpbureau i29. Câpsula zet een nieuwe standaard voor welzijn en welbevinden, met flexibele, hoogwaardige tiny homes die in Nederland zijn geproduceerd.

De geavanceerde ontwerpen geven een nieuwe invulling aan "the good life". Adaptief, intuĂŻtief, rijk. Met bijzondere vormgeving en duurzame keuzes. Passend bij deze tijd. De belofte is helder: live large with less.

Tijdens DDW 2023 wordt in de Writer's Block Hut een dagelijkse podcast opgenomen waarin creatieven vertellen over wat zij nodig hebben voor creatieviteit in relatie tot de ruimte. Bezoekers kunnen in de magische tuin van Domus Dela zitten en uit de eerste hand luisteren van een grote verscheidenheid aan inspirerende makers, van muzikanten tot kunstenaars tot ontwerpers tot tv-presentatoren. Het exacte programma wordt bekend gemaakt op de socialmediakanalen.

Câpsula, live large with less — © Studio&

Exterior Writer's Block Hut — © Chris Collaris & Sven Olaf

Exterior Writer's Block Hut — © Chris Collaris & Sven Olaf

Interior Writer's Block Hut — © Chris Collaris & Sven Olaf