Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Threads of Data

Omarmen van FashionistAI: Uw digitale voetafdruk vertalen naar op maat gemaakte modeverhalen.

Thinking about fashion with Threads of Data — © @Troykyo

"Threads of Data" zet jouw persoonlijke data om in digitale modeverhalen. Met behulp van de innovatieve FashionistAI creëren we op maat gemaakte stijlaanbevelingen vanuit jouw openbare digitale voetafdruk. We verbinden technologie en mode voor een unieke, persoonlijke ervaring.

Hoe we data "dragen" uitgedrukt als Digitale Mode.

In de huidige data-gedreven wereld biedt "Threads of Data" een blik op de toekomst van mode. Met de kracht van onze FashionistAI analyseren we jouw digitale aanwezigheid, waarbij we inzichten verzamelen uit bronnen zoals Instagram, om een uniek modeverhaal te creëren dat speciaal voor jou is gemaakt. We zien een nabije toekomst voor ons waarin kleding uniek wordt vervaardigd door merken, die jouw individualiteit weerspiegelen.

Duik in het "Phygital" mode-landschap, een fusie van tastbare en virtuele dimensies. Ontdek hoe jouw gegevens niet alleen je stijlvoorkeuren weerspiegelen, maar je ook sturen naar milieubewuste keuzes. Interacteer met ons state-of-the-art systeem, dat de diepe synergie tussen persoonlijke gegevens en digitale mode illustreert.

Deze gezamenlijke onderneming van het Wearable Data Studio en het Responsive Fashion Institute verlegt de grenzen van maatschappelijke duurzaamheid, technologische pioniersgeest en holistische personalisatie. Ervaar mode door een verjongde lens, die design, branding en handel omvat, allemaal aangedreven door avant-garde AI-gestuurde technieken.

Over Wearable Data Studio and Responsible Fashion Institute

Het Wearable Data Studio (WDS) en het Responsive Fashion Institute (RFI) hebben een baanbrekende samenwerking gesmeed, waarbij technologie en mode op ongekende wijze samenkomen. Hun gecombineerde verkenningen schitterden in het 'Data enabled short range mobility' (DESRM) initiatief, waar gedetailleerde data avant-garde mode ontmoette. Dit dynamische duo herdefinieert de toekomst, door onderzoek om te zetten in kunst en wetenschap in stijl.
Partners
West area, Fashion Tech Farm, Zeelsterstraat 80 , Map No. D2
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan
Toiletten aanwezig