Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Raw Color – Multiply

De tentoonstelling viert Raw Color als winnaar van de Limburg Design Award 2023 en toont een selectie werk van de studio van de afgelopen 15 jaar.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Multiply by Raw Color – Quarantine Quilts — © Raw Color

‘Multiply’ staat voor het overlappen kleuren en vertegenwoordigt de vele vormen van kleuronderzoek die centraal staan in het werk van de studio. De materialisatie van kleur kan gezien worden als de kern van het multidisciplinaire studio. De tentoonstelling verenigt de eindresultaten en het proces.

Raw Color combineert objecten, textiel en installaties tot een ruimtelijke kleurervaring.

Limburgse Design Award
De Limburg Design Award gaat naar Raw Color. Daniera ter Haar en Christoph Brach werken samen met hun team aan opdrachten die zij zelf initiëren of in opdracht uitvoeren. De realisatie van hun ideeën is terug te vinden op verschillende gebieden zoals tentoonstellingsontwerp, branding, textielobjecten en fotografie.

Ruimtelijk ontwerp
Het tentoonstellingsontwerp is door de studio ontwikkeld en gerealiseerd om een ruimtelijke kleurbeleving te creëren. Daarnaast kunnen bezoekers in de archiefkasten het grafisch werk en proces ervaren. Branding voorbeleden staan naast materiaal en kleur proeven. Hiermee kunnen de bezoekers inzicht krijgen in de werkwijze van de studio.

Zelf geregisseerd en in opdracht
De diversiteit van Raw Color is door de hele tentoonstelling duidelijk te ervaren. Productontwerp, textiel en interactieve installatie staan naast elkaar. De bezoeker kan ervaren hoe zelf geïnitieerde projecten het werk in opdracht beinvloeden.

Deze tentoonstelling is een unieke kans om een brede selectie van de meest iconische werken van Raw Color te zien.

Play video
Play video

Multiply by Raw Color – The Fans — © Raw Color

Multiply by Raw Color – Blend, Hue Boxes, Line — © Raw Color

Multiply by Raw Color – Mesh — © Raw Color

Multiply by Raw Color – Process cabinet