Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma '23

Gendertaal

Praat jij al Gendertaal?
Plant Fictions presenteert Gendertaal op DDW23.

Gendertaal — © Plant Fictions

Gendertaal overstijgt het spreekwoordelijke: het is een manier van zijn, een mythologie, een hervertelling van hybride folklore. Afkomstig van verschillende etniciteiten, culturen en achtergronden, weerspiegelt de vrolijke groep vertellers de smeltkroes die Eindhoven is.

De diversiteit aan kleuren en stemmen in onze buurt die ons inspireert.

We vroegen verschillende mensen om te reageren op deze provocatie. De reacties nodigen uit tot het letterlijke, het speculatieve en het meer-dan-menselijke. Gendertaal is meer dan de som van de individuele delen. We brengen hulde aan de diversiteit aan kleuren en stemmen in onze buurt Genderdal. De vele talen die gesproken worden, talen en verhalen die ons boeien en waarmee we vertrouwd zijn. Gendertaal onderstreept de talloze stemmen die je in een stad kunt vinden. Kunst, design, film, eten, architectuur, tuinen en gemeenschap vinden hier een gemeenschappelijke basis - we nodigen je hier uit met een nieuwsgierige geest - om deel te nemen, om te genieten van deze mythen en folklore zoals ze zich ontvouwen in Gendertaal.

Over Plant Fictions

Zoals wij struikelen over planten, zoals planten struikelen over zijn. Waar deze verhalen, op een vreemde manier, hun weg vinden naar het bestaan en ons verankeren in het grotere web van het leven. We selecteren een paar van deze merkwaardige verhalen, die de verbeelding van planten tot leven wekken.

Om te zaaien, om te zaaien, om te laten ontkiemen, om te wachten op de oogst. We brengen deze fantasieën tot leven door te luisteren, door mee te stromen met het ritme van de natuur, door voortdure
Hallenweg area, Plant Fictions, Strausslaan 1 , Map No. E6
Map wordt geladen...
Deels rolstoel toegankelijk
Wifi beschikbaar
Honden toegestaan