Zoeken

Sluit zoeken
Terug naar Programma archief

(Archief) Learning innovation

Ontwerp dat rijke leerervaringen faciliteert

Dit project was onderdeel van DDW 2023
De regeneratie reis

Studio Tast bestaat uit een multidisciplinair ontwerpteam met een passie voor leren. Onze ontwerpers creëren eigentijdse leerervaringen. Elke oplossing is uniek. Van fysieke tools tot interactieve apps en alles daartussenin. Deze Dutch Design Week presenteren wij drie nieuwe ontwerpen.

Spiek Digitaal | klant: Opdidakt

Opdidakt helpt al jaren kinderen met verschillende leer- en gedragsproblemen. Zo ook kinderen met dyslexie. Zij daagde Studio Tast uit om met de technologische mogelijkheden van nu hun kennis door te ontwikkelen tot een eigentijdse behandelmethode. Wij toverden hun papieren methode om tot een activerend visueel platform met interactie, gamification en animatie.

DigiKoffer | klant: Bibliotheek Venlo & Utrecht

Met de Digikoffer activeren Bibliotheek Utrecht & Venlo kinderen (9 tot 12 jaar) om bewuste keuzes te maken in welke technologie ze gebruiken en hoe ze dat doen. En hoe ze hun ouders meenemen in het leerproces. Alle kinderen maken een goede digitale start op hét moment in hun leven dat ze steeds meer zelfstandig gebruik maken van digitale technologie en online media.

De regeneratie reis | klant: LUMC & NWO

Regeneratieve geneeskunde biedt chronisch zieken uitzicht op genezing, in plaats van (dure) symptoombestrijding. Studio Tast ontwikkelde in opdracht van het LUMC en NWO vier interactieve opstellingen om aan een breed publiek regeneratieve geneeskunde uit te leggen. In deze opstellingen worden vier ziektebeelden waar binnen de regeneratieve geneeskunde onderzoek naar gedaan wordt uitgelegd: diabetes, hart- en vaatziekten, nierziekten en artrose.

Digikoffer

De regeneratie reis

Spiek digitaal