Zoeken

Sluit zoeken
Video

Oost-C presents: Living Space

Studio Speciaal

Door Studio Speciaal

Play video

Kunst- en designcollectief Oost-C presenteert zichzelf bij Carte Blanche. Een immersieve tentoonstelling waar design en kunst elkaar raken. Waar disciplines vervagen en elementen samenkomen in een steeds wisselende compositie.
Dit jaar presenteert Oost-C zichzelf in de grote theaterzaal van Carte Blanche op het Sectie-C terrein. Een immersieve tentoonstelling waar design en kunst elkaar raken. Waar disciplines vervagen en losse elementen samenkomen in één 'gesamtkunstwerk'.

De tentoonstelling is niet statisch. De samenstelling van de objecten verandert tijdens de Dutch Design Week, waardoor er elke dag een compleet nieuw beeld ontstaat. Deze veranderingen worden zowel live (in hun beweging) als op vaste momenten (stillevens) vastgelegd door een professionele fotograaf / filmmaker.

Studio Speciaal, de enige ontwerpstudio binnen Oost-C, neemt de leiding en cureert de tentoonstelling. Op de tentoonstelling is werk te zien van kunstenaars Gijs van Bon, Tijs Rooijakkers en Frits Achten. In deze tentoonstelling presenteert Studio Speciaal ook voor het eerst hun nieuwe meubelcollectie aan het publiek. Deze meubelcollectie wordt gepresenteerd in een ongebruikelijke setting en raakt vervreemd van de werkelijkheid door de objecten eromheen. We beogen een hoge esthetische inhoud, wat de tentoonstelling een 'must see' maakt voor alle DDW-bezoekers, en een 'must capture' voor alle Instagrammers.