Zoeken

Sluit zoeken
Community

EVENT ALERT: Drinks, Pitches & Demos

10 October 2019

Een energieke bijeenkomst voor innovators, start-ups en ge√Įnspireerde professionals. Het is het perfecte platform voor het delen van kennis om aandacht te krijgen voor uw nieuwe project, om op de hoogte te blijven van baanbrekende technologie√ęn en om hulp te vragen als u vastloopt op een probleem.

Op 23 oktober zijn Drinks, Pitches & Demos aanwezig op Manifestations tijdens Dutch Design Week voor een speciale editie om de intieme relatie tussen innovatie en menselijkheid te vieren.

 

Hoe vormt technologie ons en hoe vormen we technologie? Wat is de toekomst van technologie en hoe kunnen we ermee samenleven?

 

Tijdens dit evenement ontmoet je ambitieuze ondernemers die pitchen hoe hun projecten een revolutie in de technologie willen en oplossingen bieden voor de hedendaagse wereldproblemen.

 

Na een dynamische en leuke pitching-sessie zullen we het afsluiten met drankjes en netwerken. Dit evenement staat open voor iedereen, maar registreer u op de website van Manifestations en bevestig uw hulp.

 

Ben je een start-up, ontwerper of uitvinder en wil je tijdens het evenement pitchen? Stuur een e-mail naar info@hightechxl-plaza.com met je contactgegevens en een brief met uitleg over het onderwerp van je pitch. Spots zijn beperkt, dus meld je nu aan!

 

BEKIJK HET NU!  WWW.MANIFESTATIONS.NL

 

Evenement details:

 

23 oktober 2019, 17:00 tot 19:00 uur

Manifestations (9e verdieping - Veemgebouw),

Torenalle 100, Eindhoven

 

Author: Denitsa Peneva