Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Aanmeldproces DDW

Fijn dat jij je wil aanmelden voor DDW! Jouw project aanmelden kan tussen 1 april en 1 juli via Mijn DDW. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst eentje aan. Vanaf 1 juli sluit de mogelijkheid om je aan te melden en kun je je niet meer registreren.

Er zijn 3 stappen in het aanmeldproces. We leggen je graag uit hoe het werkt.

Stap 1

De eerste stap in het aanmeldproces is om je project in te dienen via My DDW. Zodra je een account hebt en ingelogd bent, ga je in het linkermenu naar 'projecten' en vervolgens 'nieuwe aanmelding'. Geef zoveel mogelijk informatie op in het formulier. Dat maakt het makkelijker om jouw project te beoordelen. Wil je weten waar we naar kijken? Bekijk de selectiecriteria. En lees meer over de deelnamekosten.

Let op: projecten dien je alleen in via Mijn DDW. Vergeet niet op ‘Indienen project’ te klikken voor het daadwerkelijk indienen van je aanmelding! Projecten die we ontvangen via e-mail of onvolledig ingevulde formulieren beoordelen en accepteren wij niet.

Stap 2

Heb je jouw project ingediend en is jouw project goedgekeurd? Top! Dan is het tijd voor het zoeken van een geschikte locatie. Lees meer over het vinden van een locatie die past bij jouw project, geef door waar je gaat exposeren en koppel die locatie vervolgens aan je project.

Let op: wil je op de gedrukte plattegrond vermeld worden? Dan heb je tot uiterlijk 15 augustus om je locatie door te geven. Houd er rekening mee dat we alleen 9-daagse exposities vermelden op de plattegrond.

Stap 3

Dan is het tijd voor de laatste stap: jouw projectinformatie invullen voor het programma op de website. Een belangrijke stap, want dit zijn de gegevens die bezoekers en pers zien en DDW voor verschillende communicatiedoeleinden gebruikt. Zorg er dus voor dat je dit zo volledig mogelijk invult. Het programma staat online vanaf 1 september 2022. Zet deze deadline in je agenda en upload jouw gegevens op tijd. 

Belangrijke datums

  • 1 april: start Call for Entries
  • 30 juni: einde Call for Entries
  • 15 augustus: deadline doorgeven locatie, titel project en naam organisatie voor plattegrond
  • 1 september: deadline uploaden projectinformatie voor online programma DDW op ddw.nl