Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Aanmeldproces

LET OP: De aanmeldperiode voor DDW20 is gesloten. De Call for Entries voor DDW21 opent in het voorjaar van 2021.
Stap 1

Creëer een Mijn DDW account. Zorg ervoor dat je dit profiel zo volledig mogelijk invult. Hoe meer we weten over jou als design professional, hoe beter we voor jou relevante connecties kunnen leggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pers, mogelijke opdrachtgevers en partners.

Met dit Mijn DDW account kun je vervolgens een project aanmelden voor deelname aan het virtuele programma van DDW20. Binnen vier weken ontvang je een reactie van de selectiecommissie.

Let op: De selectiecommissie neemt geen aanmeldingen in behandeling die enkel per e-mail zijn ingezonden.

Stap 2

Als jouw project is goedgekeurd voor deelname aan het online festival van DDW20, dan kun je van start met het uploaden van relevante praktische informatie en virtuele content voor jouw online evenement. Zorg dat je dit doet voor maandag 7 september, want dan komt de 'preview' van het DDW20 programma online voor pers, professionals en bezoekers van het online festival.

Tijdens DDW (17-25 oktober) wordt deze content zichtbaar in de vorm van een virtuele 3D expo als onderdeel van het online DDW20 programma. Je ontvangt een email met meer informatie over hoe je jouw 3D expo kunt vormgeven.

Stap 3

Indien van toepassing ontvangt je per e-mail een factuur voor de deelnamekosten.