Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Deelnemerskosten

De afgelopen jaren vroegen we vanwege de ingrijpende coronamaatregelen geen kosten voor deelname aan individuele ontwerpers en kleinere studio’s. Dit jaar brengen we deze kosten wel weer in rekening. Heb je hierover vragen? Neem contact op met het programmateam.

Overzicht kosten en tickets

Afhankelijk van de categorie waarbinnen jij of je collectief/organisatie valt, worden er deelnamekosten in rekening gebracht. Hieraan zijn ook het aantal gratis DDW-tickets en tickets met korting die je als deelnemers ontvangt gekoppeld. Bekijk hieronder welke categorie op jouw deelname van toepassing is:

  Deelnamekosten DDW23
Expositie (9 dagen) + activiteiten
Deelnemer Kosten Tickets Inbegrepen Tickets met korting*
Individuele Designer / Design Studio / Design Collectief
≤ 5 participants / employees
€ 100,- 2 tickets 5 tickets
Design Studio / Design Collectief
> 5 participants / employees
€ 500,- 4 tickets 10 tickets
Organisatie klein (≤ 20 medewerkers), Onderwijs en Culturele Organisatie € 850,- 5 tickets 10 tickets
Organisatie gemiddeld (21-40 medewerkers) € 1.750,- 10 tickets 15 tickets
Organisatie groot (> 40 medewerkers) € 3.500,- 15 tickets 20 tickets

*Als deelnemer kun je een beperkt aantal tickets met € 5 korting per ticket kopen. De hoofdinschrijver ontvangt hiervoor kortingscodes. Schrijf je met meerdere personen in? Dan ben je samen verantwoordelijk voor de verdeling.

Let op: bovenstaande informatie geldt alleen als DDW doorgaat. Alle informatie over inbegrepen tickets is aan verandering onderhevig. Hieraan kun je geen rechten ontlenen.

Aan deelname zijn mogelijk locatie- en productiekosten verbonden die niet zijn inbegrepen in de deelnamefee. Denk bijvoorbeeld aan bijkomende kosten zoals:

  • Huur van een locatie. Meer informatie over verschillende typen locaties vind je hier.
  • Reis en verblijfskosten / catering / hosting.
  • Verzekeringskosten.
  • Kosten voor (de productie van) de presentatie van je project.

Praktisch
Organiseer je als deelnemer ook (korte) activiteiten? Houd er rekening mee dat zowel bezoekers als je teamleden in het bezit moeten zijn van een geldig DDW-ticket op alle DDW-locaties die alleen met een ticket toegankelijk zijn. Heb je hier vragen over, neem dan contact met ons op via programma@dutchdesignfoundation.com.

Wat verzorgt het team van DDW?

Voor alle officiële deelnemers aan DDW verzorgen wij het volgende:

  • Vermelding op de (gratis) DDW-plattegrond met een oplage van 70.000 stuks (alleen wanneer je deelneemt met een 9-daagse expo).
  • Eigen programmapagina binnen het online DDW-programma op ddw.nl. Hier kunnen bezoekersinformatie vinden over je organisatie, projectlocatie, openingstijden, logo, speciale evenementen, thema’s, foto’s en video’s.
  • Genummerd locatiebord (voor locatiebeheerders). Dit bord correspondeert met een locatienummer op de plattegrond en maakt je locatie vindbaar voor bezoekers. Let op: bij meerdere deelnemers op 1 locatie wordt 1 locatienummer gehanteerd (dit bord is alleen beschikbaar voor 9-daagse exposities).
  • DDW-tickets: Afhankelijk van de deelnemerscategorie en de bijbehorende fee krijg je een aantal DDW tickets voor eigen gebruik. Bekijk hier hoeveel tickets er per categorie beschikbaar zijn.
  • Ondersteuning bij het vinden van de juiste locatie.