Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Design Rides

Wil je dat jouw ontwerp door heel Eindhoven zichtbaar is tijdens DDW23? Check dan deze pagina voor meer informatie over onze Design Rides!

Ontwerp een object

Tijdens DDW rijden er meer dan dertig Design Rides door Eindhoven. Dit zijn auto’s die in ongeveer 18.000 ritten zo’n 60.000 bezoekers van en naar elke DDW-locatie brengen. Alle Design Rides dragen een speciaal object op hun dak, ontworpen door deelnemers van DDW. De Design Rides en de ontwerpen op het dak zijn negen dagen lang echte blikvangers.

Hoe deelnemen?

Wil jij ook een object voor een Design Ride ontwerpen en maken? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier. Ben je goedgekeurd voor deelname aan DDW? Dan ontvang je een mail van het Design Rides-team met daarin een aanmeldlink. Alle voorwaarden en specificaties ontvang je in dezelfde mail.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan de Design Rides. Wel ben je zelf verantwoordelijk voor de materiaal- en productiekosten wanneer je het object gaat maken.

Wil je meer informatie over de voorwaarden en het aanmelden van jouw ontwerp voor een van de Design Rides? Mail dan naar Marloes Philipse.

Foto's door About.today