Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Ketelhuisplein

Het Ketelhuisplein (7.000 m2) is een van de populairste locaties van DDW. Deze plek ontpopt zich steeds meer als hét centrale festivalplein met bijbehorende festivalsfeer. En die aantrekkingskracht van het Ketelhuisplein is duidelijk, zo blijkt wel uit de berichtgeving over DDW. In bijna ieder artikel over DDW staat een foto van het Ketelhuisplein om de diversiteit, bruisende omgeving en het gevoel van DDW te illustreren.

De centrale locatie, tussen het drukke Klokgebouw, Microlab en omliggende DDW-locaties, maakt het tot een fijne ontmoetingsplek. Een plek om je dag te starten en te eindigen. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van een food area met food trucks en met een bar. Hier is iedere avond vanaf 17:00 uur een borrel, met elke dag een andere host en DJ’s. Zo ontstaat een ongedwongen sfeer in het hart van DDW.

Al deze bruisende levendigheid met uitgangspunt ‘do touch’ heeft een sterke aantrekkingskracht op bezoekers. Het maakt het Ketelhuisplein tot een aantrekkelijke plaats om te exposeren.

Exposeren op het Ketelhuisplein

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over exposeren op het Ketelhuisplein. Let op: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden als deelnemer op deze locatie.

Neem voor meer informatie contact op met Elise de Lange (elise@dutchdesignfoundation.com) of Marloes Philipse (marloes@dutchdesignfoundation.com). Of bel naar het DDW-kantoor: 040 296 11 50.

Foto door Cleo Goossens

Kavelprijzen en deelnamekosten

De deelnamekosten aan DDW21 zijn dit jaar gratis voor individuele ontwerpers, designstudio’s, designcollectieven én organisaties, culturele en educatieve instellingen met minder dan 21 werknemers. Andere bedrijven en grote organisaties betalen wel deelnamekosten. Lees hier meer over deelnamekosten voor bedrijven en grote organisaties.

Naast eventuele deelnamekosten betaal je ook kavelkosten. Deelnemers aan DDW21 en de bijbehorende deelnamekosten worden onderverdeeld in categorieën. Dezelfde categorisering geldt ook voor de kavelprijzen op het Ketelhuisplein. Elke categorie heeft eigen kenmerken en kavelprijzen.
Alle kavelprijzen zijn inclusief een elektragroep (3600W, 230V, 16A), vergunningen, afvalverwerking en beveiliging. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.
Het overzicht voor de kavelprijzen vind je hieronder.

Categorieën

Kavelkosten
Ketelhuisplein Small (Individual Designer / Design Studio / Design Collective + Organisation Small)
10 – 50m2
€ 140,- per m2
Incl. 1x 3kW aansluiting, vergunning en nachtbeveiliging op het plein tijdens het event

Ketelhuisplein Medium (Organisation Medium)
51 – 100m2
€ 125,- per m2
Incl. 1x 3kW aansluiting, vergunning en nachtbeveiliging op het plein tijdens het event

Ketelhuisplein Large (Organisation Large)
101 – 250 m2
€ 110,- per m2
Incl. 1x 3kW aansluiting, vergunning en nachtbeveiliging op het plein tijdens het event

Overig
Overige m2 zijn maatwerk (zie onderstaande staffel)
250 – 500m2, € 100,- per m2
Vanaf 500m2, € 80,- per m2

Wil je deelnemen als horeca-deelnemer? Dan gelden de volgende prijzen:
Horeca
Max. 20m2
€ 1975,-
Incl. 1x 3kW aansluiting, vergunning en nachtbeveiliging op het plein tijdens het event

Voorwaarden

Met aanmelding accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:

Aanvraag vergunningen
Alle informatie voor de vergunningsaanvraag moet uiterlijk donderdag 1 juli bij de organisatie van DDW bekend zijn.

Openingstijden
Verplichte openingstijden: dagelijks van 11.00 - 18.00 uur. Maximale openingstijden: zondag t/m donderdag 10.00- 21.00 uur, vrijdag en zaterdag 10.00 - 23.00 uur.

Op- en afbouw
Opbouwen is mogelijk vanaf donderdag 14 oktober. De afbouw vindt plaats op maandag 25 oktober (afwijkende tijden in overleg met de organisatie).

Nachtbeveiliging
De organisatie zorgt van vrijdag 15 t/m zondag 24 oktober voor nachtbeveiliging tussen 18.00 en 10.00 uur. De organisatie van DDW21 is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van diefstal of vernieling.

Download de algemene voorwaarden voor het Ketelhuisplein hieronder.

Algemene voorwaarden Ketelhuisplein

Download

Let op: Het is niet meer mogelijk om je aan te melden als deelnemer op het Ketelhuisplein.

Neem bij vragen of voor meer informatie contact op met Elise de Lange (elise@dutchdesignfoundation.com) of Marloes Philipse (marloes@dutchdesignfoundation.com).
Of bel naar het DDW-kantoor: 040 296 11 50.

Visitor mode