Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Microlab Hall

Aan de rand van creatief stadsdeel Strijp-S vind je Microlab Hall. Een niet te missen gebouw dat zijn naam prominent op de gevel draagt. Tegenwoordig is dit vooral een samenwerkplek voor allerhande creatieve makers, maar in de jaren 70 produceerde Philips hier nog de bekende Matchline-tv’s. Het gebouw telt ruim 3.000 m2 en is één van de weinige nog leegstaande Philips-fabriekspanden op Strijp-S.

Uiteenlopende projecten en expo’s

Microlab Hall is sinds 2021 een van de eigen DDW-locaties en vervangt het VEEM-gebouw als grote expositieplek. Je vindt hier zowel individuele projecten en collecties als ook groepstentoonstellingen.

Microlab Hall is alleen toegankelijk met een DDW-ticket.

Exposeren in Microlab Hall

Wil je in Microlab Hall exposeren? Vermeld dan jouw voorkeur in het aanmeldformulier bij het onderdeel ‘Locatie’ in het opmerkingenveld. Dit is echter geen garantie dat de plek je ook wordt toegekend. Is jouw project geschikt? Dan neemt het programmateam contact met je op. Is jouw project niet geschikt voor deze locatie? Ook dan krijg je bericht, zodat je een andere locatie kunt benaderen.

Let op: de locatie Microlab Hall is inmiddels vol. Door de grote vraag kunnen we hier geen extra presentaties meer toelaten.

Kavelprijzen

Naast eventuele deelnamekosten betaal je ook kavelkosten.De kavelprijzen zijn in 3 categorieën ingedeeld: small (deelnemers tot 20 medewerkers), medium (deelnemers van 21-40 medewerkers) en large (deelnemers met meer dan 40 medewerkers). Iedere categorie heeft zijn eigen kenmerken. Alle bedragen zijn exclusief 21% btw. Heb je extra faciliteiten nodig? Houd dan rekening met aanvullende kosten.

  Small Medium Large
Oppervlakte (m2) 10 - 100 101 - 200 201 - 400
prijs per m2 € 75 € 60 € 40
Stroom 1x 3500W 1x 3500W 1x 3500W
Vergunning inbegrepen Ja Ja Ja

Overig

Staat jouw gewenste afmeting er niet bij of heb je meer expositieruimte nodig? Maak dan een afspraak op maat. Neem contact op met Lisa Hardon.

Extra faciliteiten

Naast de standaard faciliteiten is het ook mogelijk om extra faciliteiten af te nemen. Denk aan extra stroom, internet, wateraansluiting en afvalcontainers.

Extra (kracht)stroom

In verband met beperkte stroomvoorzieningen in het gebouw, is een extra groep (3500W, 230V, 16A) in overleg mogelijk. Kosten hiervoor bedragen € 405,- excl. btw.

Krachtstroom is in overleg en op offertebasis beschikbaar.

Internet

Een vaste internetverbinding of wifi-netwerk is beschikbaar.

  • Vaste aansluiting € 205,-
  • Vaste aansluiting met switch tot 6 x vaste aansluiting € 260,-
  • Eigen wifi met bereik stand tot 50 m2 of tot max. 15 clients € 380,-
  • Eigen wifi met bereik stand tot 1.000 m2 of tot max. 150 clients € 1020,-

Verlichting

Microlab Hall heeft beperkte stroomvoorziening. Daarom zorgt DDW voor alle ledspots. De lichtaanvraag per deelnemer start vanaf 4 spots. De kosten hiervan bedragen € 250,- exclusief btw. Daarna zijn de spots aanvullend bij te bestellen per 4 spots. Elke extra 4 spots kosten ook € 250,-. Heb je meer dan 8 spots nodig? Neem dan contact op met Romée Beernink.

Wateraansluiting

Er is geen wateraansluiting aanwezig in Microlab Hall. Deze is op aanvraag en op offertebasis beschikbaar.

Afval

Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de afvoer van diens afval. Wil je grote hoeveelheden afval afvoeren? Dan kan dit op offertebasis.

Voorwaarden Microlab Hall

Met deelname in Microlab Hall accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:

  • Openingstijden tijdens DDW, dagelijks van 11.00-18.00 uur.
  • Opbouwen van maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2022, 09.00-20.00 uur.
  • Afbouwen op maandag 31 oktober 2022 (afwijkende tijden in overleg met de organisatie).

Download de algemene voorwaarden voor Microlab Hall

Download

Nachtbeveiliging

In de nachten van 17 t/m 31 oktober (dus tot 1 november in de ochtend) is er elektronische nachtbeveiliging aanwezig.

Verzekering

Ondanks de aanwezigheid van beveiliging, moet je zelf je spullen verzekeren tegen schade en diefstal. DDW is hiervoor niet verantwoordelijk.

Verwarming

De locatie is een leegstaande fabriekshal en wordt voor DDW omgebouwd tot expositieruimte. Dit heeft invloed op de faciliteiten. Er is geen centrale verwarming aanwezig. Houd daarom rekening met een temperatuur die afhankelijk is van het weer.

Contact

Voor vragen over inhoudelijke deelname neem je contact op met Lisa Hardon. Voor vragen over praktische zaken, neem je contact op met Romée Beernink. Of bel naar het DDW-kantoor: 040-2961150.