Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Microlab Hall

Aan de rand van creatief stadsdeel Strijp-S vind je Microlab Hall, hiding in plain sight: op de gevel staat in grote letters MICROLAB. Tegenwoordig is dit vooral een samenwerkplek voor allerhande creatieve makers, maar in de jaren ‘70 produceerde Philips hier nog de beroemde Matchline-tv’s. Het gebouw telt ruim 3.000 m2 en is één van de weinige Philips-fabriekspanden op Strijp-S dat nog geen nieuwe permanente bestemming heeft gekregen.

Uiteenlopende projecten en expo’s

Microlab Hall is sinds 2021 een van de eigen DDW-locaties. Je vindt hier zowel individuele projecten en collecties als groepstentoonstellingen.

Microlab Hall is alleen toegankelijk met een DDW-ticket.

Foto's door Nick Bookelaar en Cleo Goossens

Exposeren in Microlab Hall

Wil je in Microlab Hall exposeren? Vermeld dit dan als jouw voorkeur in het aanmeldformulier bij het onderdeel ‘Locatie’ in het opmerkingenveld. Dit is nog geen garantie dat jouw presentatie hier wordt opgenomen; dit is afhankelijk van de samenstelling van het DDW-programma. Is jouw project geschikt? Dan neemt het programmateam contact met je op. Is jouw project niet geschikt voor deze locatie? Ook dan krijg je bericht, zodat je een andere locatie kunt benaderen.

Kavelprijzen

Naast deelnamekosten betaal je ook kavelkosten voor Microlab Hall. In de tabel hieronder vind je de kosten voor de verschillende kavelgroottes. Deze kavelprijzen zijn inclusief 1x 3500W aansluiting en vergunningen en exclusief 21% btw. Heb je extra faciliteiten nodig? Houd dan rekening met aanvullende kosten (zie hieronder).

  Small Medium Large
Oppervlakte (m2) 10 - 100 101 - 200 201 - 400
prijs per m2 € 80,- € 65,-

€ 45,-

Stroom 1x 3500W 1x 3500W 1x 3500W
Vergunning inbegrepen Ja Ja Ja

Overig

Staat jouw gewenste afmeting er niet bij of heb je meer expositieruimte nodig? Maak dan een afspraak op maat. Neem contact op met het programmateam.

Extra faciliteiten

Naast de standaardvoorzieningen is het ook mogelijk om extra faciliteiten af te nemen. Denk aan extra stroom, internet, wateraansluiting en afvalcontainers. 

Extra (kracht)stroom

In verband met beperkte stroomvoorzieningen in het gebouw, is een extra groep (3500W, 230V, 16A) in overleg mogelijk. Kosten hiervoor bedragen € 425,- excl. btw. Krachtstroom is in overleg en op offertebasis beschikbaar.

Internet

Een vaste internetverbinding of wifi-netwerk is beschikbaar.

  • Vaste aansluiting € 215,- excl. btw.
  • Vaste aansluiting met switch tot 6 x vaste aansluiting € 273,- excl. btw.
  • Eigen wifi met bereik stand tot 50 m2 of tot max. 15 clients € 399,- excl. btw.
  • Eigen wifi met bereik stand tot 1.000 m2 of tot max. 150 clients € 1071,- excl. btw.

Verlichting

Microlab Hall heeft beperkte stroomvoorziening. Daarom zorgt DDW voor alle LED spots. De lichtaanvraag per deelnemer start vanaf 4 spots. De kosten hiervan bedragen € 280,- excl. btw. Daarna zijn de spots aanvullend bij te bestellen per 1 spot. Elke extra spot kost € 70,-. Heb je meer dan 8 spots nodig? Neem dan contact op met Romée Beernink.

Wateraansluiting

Er is geen wateraansluiting aanwezig in Microlab Hall. Voor de opties voor watervoorziening kun je advies inwinnen bij het DDW team.

Afval

Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de afvoer van diens afval. Wil je grote hoeveelheden afval afvoeren? Dit kan op offertebasis.

Voorwaarden Microlab Hall

Met deelname in Microlab Hall accepteert de deelnemer de volgende voorwaarden:

  • Openingstijden tijdens DDW, dagelijks van 11.00-18.00 uur.
  • Opbouwen van maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2023, 09.00-18.00 uur.
  • Afbouwen op maandag 30 oktober 2023 (afwijkende tijden in overleg met de organisatie).

Lees hier de deelnamevoorwaarden voor Microlab Hall

Download

Nachtbeveiliging

In de nachten van 16 t/m 29 oktober (dus tot 30 oktober in de ochtend) is er elektronische nachtbeveiliging aanwezig. 

Verzekering

Ondanks de aanwezigheid van beveiliging, moet je zelf je spullen verzekeren tegen schade en diefstal. DDW is hiervoor niet verantwoordelijk.

Verwarming

De locatie is een leegstaande fabriekshal en wordt voor DDW omgebouwd tot expositieruimte. Dit heeft invloed op de beschikbare faciliteiten. Er is geen centrale verwarming. Houd daarom rekening met een temperatuur die afhankelijk is van het weer.

Contact

Voor vragen over je presentatie in Microlab Hall neem je contact op met het programmateam. Voor vragen over praktische zaken, neem je contact op met Romée Beernink. Bellen kan ook, naar het DDW-kantoor: 040-2961150.