Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

Locaties

Dutch Design Week (DDW) wil dat het bottom-up karakter van het festival gewaarborgd blijft. Daarom vinden wij het belangrijk dat ontwerpers zelf inspraak krijgen in de locatie waar zij hun activiteit of expositie willen laten plaatsvinden. Ben je deelnemer aan DDW? Op deze pagina lees je meer over hoe je een geschikte locatie vindt voor jouw deelname.

Nadat jouw aanmelding is goedgekeurd voor deelname aan DDW, kun je doorgeven op welke locatie in Eindhoven jouw project (activiteit of expositie) zal plaatsvinden. In deze fase zijn er 2 opties:

1. Je hebt al een locatie voor je project in Eindhoven

Jouw aanmelding is goedgekeurd voor deelname aan DDW en je weet al waar jouw activiteit of expositie gaat plaatsvinden. In dit geval is het enige wat je nog moet doen het aanmelden van jouw locatie als officiële DDW locatie. Op deze manier wordt jouw locatie zichtbaar in het online DDW programma en op de plattegrond. Vul hiervoor via jouw 'Mijn DDW' account het formulier in met alle locatiegegevens. Wij nemen deze gegevens dan op in ons systeem. Je kunt nu ook aangeven of er op jouw locatie nog plek is voor andere deelnemers die een locatie zoeken. Jouw locatie wordt dan in ons locatieoverzicht opgenomen (zie punt 2).

2. Je hebt nog geen locatie en geen idee waar je je activiteit of expositie wil of kan organiseren.

Jouw aanmelding is goedgekeurd, maar je hebt nog geen DDW locatie. Het vinden van een geschikte locatie is de verantwoordelijkheid van de deelnemer zelf. Om dit makkelijk te maken hebben we een locatielijst samengesteld van locaties die ruimte bieden aan DDW deelnemers. Je kunt deze lijst zien wanneer je inlogt in je Mijn DDW account, naar je projectenoverzicht gaat en op je aanmelding klikt. Deze lijst wordt pas zichtbaar na goedkeuring van jouw DDW deelname. Let op: Het is aan de deelnemer om één of meerdere locaties uit de lijst te benaderen en te overleggen of er plek is. Zodra je een overeenkomst hebt met een locatie geef je deze locatie aan ons door in de locatielijst op de betreffende locatie te klikken en vervolgens in de pop-up je locatie te bevestigen.

Wil je deelnemen op een van DDW’s eigen locaties? Bekijk de voorwaarden voor exposeren in Klokgebouw, Microlab en Ketelhuisplein.

Visitor mode