Zoeken

Sluit zoeken

Waarom deelnemen aan DDW?

DDW is er voor de ontwerpers. Dit is hét evenement waarop wij jou een podium willen bieden, waar jij je werk kunt laten zien aan een internationaal publiek. Want DDW trekt jaarlijks ontzettend veel mensen: designliefhebbers, inkopers, curators, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en collega’s.

Pers en publiciteit

Journalisten en fotografen, bloggers en scouts van over de hele wereld struinen tijdens DDW door Eindhoven. Op zoek naar de mooiste en interessantste projecten om over te publiceren. Als organisatie helpen we ze een handje. Want voor officiële deelnemers aan DDW zoeken we naar de juiste koppeling met mediapartners, pers en journalisten. Met jouw eigen webpagina in het DDW-programma waarin je alles over je project vertelt, ben je bovendien makkelijk te vinden voor bezoekers en pers. 

Netwerken en ontmoeten

Het publiek van DDW is enorm gevarieerd. Contacten zijn makkelijk gelegd. Met collega’s, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en industrie, onderwijs en de culturele sector, mogelijke samenwerkingspartners en mensen die je inspireren. DDW is bovendien bij uitstek een evenement van toevallige ontmoetingen. Of dat nu in een expo is, op een borrel, of tijdens een van de vele feestjes. En je weet nooit wat je dat oplevert. Dat maakt DDW extra bijzonder en ontzettend de moeite waard.