Zoeken

Sluit zoeken
Ga naar vorige pagina

FRAME

Frame en Dutch Design Week zijn al jaren partners op basis van een gemeenschappelijke visie. Frame is hét mediaplatform voor professionals op het gebied van interieurontwerp en focust op bijzonder ruimtegebruik en innovatie. Intussen al 20 jaar actief in deze sector stimuleert Frame interieurontwerpers en architecten om meer uit een ruimte te halen dan mogelijk lijkt. Met hun toekomst- en oplossingsgerichte aanpak passen Frame en DDW uitstekend bij elkaar.

‘Omdat we zelf Nederlandse roots hebben, zijn we trots op ons jarenlange partnerschap met DDW, dé etalage van de Nederlandse vindingrijkheid. Net als DDW blijven wij de toekomst van design onderzoeken en zetten we nieuwe ideeën op de kaart’ stelt Robert Thiemann, oprichter van Frame.

In lijn met de visie van Frame heeft het bedrijf Frame Awards en Frame Lab gelanceerd. De Frame Awards geven de ontwerpers van de beste interieurs van de wereld het podium dat ze verdienen. Frame Lab onderzoekt de toekomst van ruimtelijk ontwerp met een mix van presentaties, workshops en exposities die alle zintuigen aanspreken.

Hoe leven, werken, winkelen en ontspannen we in de toekomst? Hoe kunnen we nieuwe technologie, die zorgt voor razendsnelle innovatie, gebruiken om beter tegemoet te komen aan menselijke behoeften en mondiale problemen? Twee dagen lang staat Frame Lab in het teken van de toekomst van ruimtelijk design.

Van de toepassing van nieuwe technologie tot samenwerking in een circulaire economie: Frame Lab heeft vier thematische ‘tracks' waarmee je op basis van je eigen interesse een dagprogramma samenstelt dat bij je past. In een combinatie van lezingen, workshops, rondetafelgesprekken en brand experiences onderzoekt elk thema innovaties in zowel de retail-, horeca-, hotel- en amusementindustrie als de wereld van werk en wonen.

Bij Frame Lab verkennen innovatieve designers, toonaangevende architecten, vooruitstrevende bedrijven en visionaire merken de toekomst van interieurdesign.
Ben jij erbij?

Play video