Zoeken

Sluit zoeken
Magazine

Digital Route

20 October 2018

Deze route is samengesteld door een team van interne en externe onderwerp gerichte experts
De Digital Route onderzoekt de grenzen van de digitale en de fysieke werelden via design. De route geeft je inzicht in wat er gebeurt op het snijpunt van creativiteit, technologie en digitalisering.

Je kunt niet verdwalen

Deze route is een perfecte manier om je bezoek aan de DDW te beginnen. Maar er gebeurt natuurlijk nog meer dan er op de routes te vinden is. Bekijk hieronder de tips van experts voor nog meer inspiratie en voeg een passende lezing of workshop toe aan je programma. En bedenk: op een DDW kan je nooit verdwalen, je kunt alleen maar meer inspiratie tegenkomen!

Gemakkelijk navigeren via Google Maps

We hebben de gehele Digital Route voor je gemaakt in Google Maps. Als je op de afbeelding van de kaart klikt, dan opent Google Maps om gemakkelijk van design spot naar design spot te navigeren. Voor de beste ervaring download je de Google Maps app voor IOS, voor Android of voor Windows.

 

 

Digital Area's

Deze Route bestrijkt ongeveer 5,3 kilometer en start bij Strijp-S Area. Daarna, wordt je naar Downtown Area gebracht. De Digital Route eindigt op Campina Area. We adviseren je vriendelijk gebruik te maken van de Hop on- Hop off bus, een DDW Bike te huren of een Design Ride te nemen om de grotere afstanden te overbruggen.

Verplaatsen over DDW

We bieden je diverse mobiliteits opties om je gemakkelijk te verplaatsen op DDW

Bekijk de opties

DDW Toegang

Wist je dat je voor de grote DDW locaties een toegangsbewijs nodig hebt?

Koop hier Tickets