Zoeken

Sluit zoeken

DDW Tickets

DDW Bezoeken? Een DDW-ticket biedt je 9 dagen onbeperkt toegang tot de betaalde DDW-locaties.

DDW tickets

Log hier in met je Mijn DDW account om je tickets voor DDW21 te bestellen. Wil je meer informatie over DDW tickets? Check de FAQ!

Heb je nog geen account?

DDW Ticket

Een ticket voor DDW kost 21 euro als je deze online bestelt, en 25 euro aan de deur. Studenten en mensen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar kopen een DDW ticket online voor 14 euro, en aan de deur voor 18 euro. Voor kinderen tot 12 jaar is een bezoek aan DDW gratis.

Tijdens DDW zijn op meer dan 100 locaties presentaties van ontwerpers te zien. Het DDW-ticket wissel je eenmalig in voor een polsbandje. Hiermee heb je 9 dagen toegang tot:

  • Klokgebouw
  • Things that Matters @Microlab Hall
  • Graduation Show Design Academy Eindhoven @Beursgebouw
  • Van Abbemuseum
  • Sectie-C 
  • Dutch Invertuals @Fuutlaan
  • Cabinet of Collaborations @Fuutlaan
  • Kazerne – Home of Design
  • New Order of Fashion Lab
  • Philips Museum

Helaas is het niet mogelijk om losse tickets voor het Klokgebouw, Microlab Hall, Graduation Show Design Academy Eindhoven, Van Abbemuseum of Sectie-C te kopen. Het is wel mogelijk om voor Kazerne (€5,-), Dutch Invertuals (€ 4,-), New Order of Fashion Lab (€2,-), of Philips Museum (€11,-) een dagticket te kopen waarmee je alléén deze locatie bezoekt. Alle andere locaties zijn gratis te bezoeken. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar DDW.

Kinderen, studenten en families

Wil je gebruikmaken van de kortingsregeling voor kinderen (12 t/m 17 jaar) en/of studenten? Neem een identiteitsbewijs of een geldige studentenkaart mee. Zonder geldig identiteitsbewijs of studentenkaart is het niet mogelijk om een DDW Student Ticket om te wisselen voor een polsbandje of een DDW Student Ticket aan te schaffen.

Familietickets

DDW familietickets (€ 57,50,-) zijn enkel aan de deur te koop. Deze zijn geldig voor maximaal 5 personen, waarvan maximaal 2 volwassenen. Het polsbandje is persoonsgebonden: voor een familieticket moeten alle personen tegelijkertijd bij de ticketbalie aanwezig zijn. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar DDW.

 

Wissel je e-ticket om voor een polsbandje of koop een DDW ticket aan de deur

Het DDW-ticket wissel je eenmalig om tegen een persoonsgebonden polsbandje of koop je aan de deur. Dit kan op de volgende locaties: 

Klokgebouw

Klokgebouw 50
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Microlab Hall

Torenallee
Ingang kant: Oost (Café de Stip zijde)
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Fuutlaan

Cabinet of Collaborations Expo
Fuutlaan 14e
Dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Van Abbemuseum

Stratumsedijk 2
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

DDW-ticket verkooppunt – Centraal Station

Stationsplein 23-02
Dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Sectie-C

Daalakkersweg 2
Geopend zat-zat van 11.00 tot 20.00 uur
Zondag 24 oktober van 11.00 tot 18.00 uur

Overige informatie

Betaalwijze

Je kan op alle locaties enkel betalen met pin of creditcard.
 
Het is niet mogelijk om een polsbandje op te halen voor iemand anders. Het polsbandje is geldig zodra het om je pols zit. Dat is van 16 t/m 24 oktober je toegangsbewijs. Eenmaal je polsbandje afgedaan, is het niet meer geldig. 

DDW Pro ticket

Er is dit jaar geen DDW Pro Ticket te koop. We hopen in 2022 weer een Pro Ticket te kunnen aanbieden aan onze bezoekers.

Groepen en scholen

Ben je van plan met een grote groep (min. 25 personen) of school DDW te bezoeken? Neem dan contact met ons op via tickets@dutchdesignfoundation.com voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

Mini Design Rides

Met het DDW-polsbandje kan je gratis gebruikmaken van de MINI Design Rides. Laat je vervoeren naar iedere DDW-locatie met de taxi’s van MINI, dagelijks tussen 11.00-18.00 uur.

CJP

Heb je een CJP-pas? Koop dan hier je DDW-ticket met CJP-korting. Let op: het is niet mogelijk om aan de deur een kaartje met CJP-korting aan te schaffen.

Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 13,50 bij CJP en maak direct gebruik van de korting.

NS Spoordeelwinkel

Kom je met de trein naar Eindhoven? Maak dan gebruik van de NS Spoordeelwinkelactie en koop een NS dagretour plus DDW Ticket voor slechts € 33,-. Deze actie is vanaf 1 oktober te koop in de NS Spoordeelwinkel.

Rolstoelbegeleiders

Bezoekers die zijn aangewezen op een rolstoel, kunnen voor één begeleider een gratis DDW-ticket krijgen. Dit ticket haal je op bij de servicebalies in het Klokgebouw, Microlab Hall, Sectie-C, Station Eindhoven Centraal, het Van Abbemuseum en bij Fuutlaan. De begeleidende persoon betaalt de reguliere prijs.

Persoonlijke pas

Maak je meerdere dagen gebruik van je DDW-polsbandje, maar kun je deze om zwaarwegende redenen (bijvoorbeeld vanwege je beroep of een ziekenhuisopname) niet al die tijd omhouden? Dan biedt DDW je de service een persoonlijke pas aan te vragen. Dit kan bij de servicebalie van het Klokgebouw en Design Academy Eindhoven. De pas is persoonsgebonden en vervangt ná uitgifte het polsbandje. Omdat het aanmaken van de persoonlijke pas een duur en tijdrovend proces is en dient als uitzondering op het reguliere ticketsysteem, vragen we hiervoor een vergoeding van €1,00 per pas.

Let op: Het aanmaken van een persoonlijke pas kan alleen wanneer je het polsbandje nog om hebt. Je wisselt dus eerst je e-ticket in of schaft een ticket aan bij de kassa, voordat we een pas voor je aanmaken. Vraag daarom je pas direct of zo snel mogelijk aan na ontvangst van je polsbandje. Ook hier geldt: als het polsbandje doorgeknipt is, verliest het zijn geldigheid en is het niet meer mogelijk een vervangende pas te maken. Laat alleen de servicemedewerker het polsbandje voor je afknippen. 

Helaas kunnen we niet aan alle verzoeken voor het omruilen van een polsbandje voor een pas voldoen. De beslissing van de servicemedewerker is bindend.

Ticket support en -voorwaarden

De online ticketverkoop gebeurt via See Tickets/Paylogic. Problemen tijdens het kopen van je ticket? Neem contact op met de Paylogic Helpdesk.

Door een DDW-ticket te kopen, stem je in met de algemene ticketvoorwaarden.

FAQ

Voor overige vragen, check de FAQ!