DDW bezoeken? Een ticket biedt je 9 dagen onbeperkt toegang tot de betaalde DDW locaties.

Available tickets

*Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar DDW.

Hieronder kun je meer informatie downloaden over de verschillende tickets

Download
DDW Ticket

Tijdens DDW zijn op meer dan 100 locaties presentaties van ontwerpers te zien. Het DDW Ticket wissel je eenmalig in voor een polsbandje, deze biedt je 9 dagen toegang tot:

 • Klokgebouw
 • VEEM - met de Dutch Design Awards expositie en meer
 • Graduation Show 2019 by Design Academy Eindhoven op Campina
 • Van Abbemuseum - GEO DESIGN: JUNK by Design Academy Eindhoven
 • Sectie C - Kakakaka
 • Kazerne - Home of Design
 • Dutch Invertuals - The Circle
 • TAC - What a Time To Be Alive!
 • Warehouse of Innovation - New Order Of Fashion / Modebelofte en meer
 • Philips Museum

Er zijn geen dagkaarten verkrijgbaar.
Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar DDW.

Let op: Dit jaar is het NIET mogelijk om DDW Music Festival optredens te bezoeken met je DDW Ticket. Voor meer informatie over het DDW Music Festival Ticket bekijk je de info hieronder of ga je naar effenaar.nl.

Helaas is het niet mogelijk om losse tickets voor het Klokgebouw, VEEM, Graduation Show Design Academy Eindhoven, Van Abbemuseum of Sectie-C te kopen. Het is wel mogelijk om voor Kazerne (€3,-), Dutch Invertuals (€3,-), TAC (€3,-), Warehouse of Innovation (€3,-) of Philipsmuseum (€9,-) een dagticket te kopen.

DDW Pro Ticket

Het DDW Pro Ticket is uitverkocht!

Met het DDW Pro Ticket heb je alle voordelen van het DDW Ticket PLUS de volgende extra's:

 • Renault Design Rides on call; bestel telefonisch een gratis Renault Design Ride en laat je vervoeren tussen alle DDW locaties.
 • Daily Preview Tour: Klokgebouw; onder begeleiding van een tour guide ga je voor openingstijd in een 50 minuten durende tour langs de highlights in het Klokgebouw. De Preview Tour biedt Pro Ticket houders de mogelijkheid om voor openingstijden het Klokgebouw te bezoeken. Dagelijks te boeken vanaf zondag 20 oktober tussen 10:00 en 11:00 uur.
 • Toegang tot het DDW Talks programma bij Fifth NRE.
 • Toegang tot de VIP Lounge bij Kazerne – Home of Design members club. Een informele werk- en ontmoetingsplek met gratis wifi.
 • DDW tote bag met Post Visual DDW 2018 en DDW pin.

Het Pro Ticket is enkel online te koop.

Kinderen, studenten en families

Wil je gebruik maken van de kortingsregeling voor kinderen (12 t/m 17 jaar) en/of studenten voor het DDW Ticket? Neem een identiteitsbewijs of een geldige studentenkaart mee. Zonder geldig identiteitsbewijs of studentenkaart is het niet mogelijk om een DDW Student e-ticket om te wisselen voor een polsbandje of een DDW Student Ticket aan te schaffen.

Familietickets
DDW Familietickets (€ 52,50,-) zijn enkel aan de deur te koop. Deze zijn geldig voor maximaal vijf personen, waarvan maximaal twee volwassen. Het polsbandje is persoonsgebonden: voor een familieticket moeten alle personen tegelijkertijd bij de ticketbalie aanwezig zijn.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar DDW.
Er zijn geen DDW Pro Student- of Familietickets te koop.

Hop-on Hop-off bussen

Met de Hop-on Hop-off bussen reis je naar zowel betaalde- als onbetaalde DDW-locaties. Reizen met de Hop-on Hop-off bus is 9 dagen gratis met een DDW polsbandje. Heb je geen DDW polsbandje? Dan betaal je €5,- voor een busticket welke de gehele dag van aankoop geldig is voor alle DDW bussen en alle routes. Het ticket koop je direct in de bus (pin only). De bussen rijden de volgorde van de Design Routes.

Renault Design Rides

Met je DDW polsbandje kun je gratis gebruik maken van de Renault Design Rides. De Renault Design Rides vertrekken vanaf vaste standplaatsen en rijden naar alle officiële DDW-locaties. 

Belangrijk: Als je geen DDW polsbandje hebt, kun je helaas geen gebruik maken van de Renault Design Rides. 

DDW Music Festival

Ook dit jaar organiseert de Effenaar DDW Music Festival. Met verrassende shows en toffe feesten op verschillende plekken in de stad; van hiphop tot indie en rootsy en alles er tussenin. Met je DDW Music Festival polsbandje kun je de hele week al je favoriete feesten, concerten en locaties bezoeken. Laat je in de avond verrassen door het lokale nachtleven met DDW Music Festival!


Een DDW Music Festival ticket kost € 33,- (incl. servicekosten). Let op! Dit ticket geeft je GEEN toegang tot de DDW Music Specials, of andere betaalde DDW-activiteiten/DDW-exposities. Op de avond van de show kun je voor € 10,- aan de deur een ‘single show’ ticket kopen. (DDW Music Specials niet inbegrepen). Kijk op effenaar.nl voor de volledige line-up en info.

Wissel je e-ticket om voor een polsbandje

Het DDW Ticket wissel je eenmalig om tegen een persoonsgebonden polsbandje, dit kan op de volgende locaties: 

Omwissel locatie DDW Ticket Pro Ticket
Klokgebouw V V
VEEM V X
Campina V V
Van Abbemuseum V X
Sectie-C V V
Station Eindhoven Centraal V V

Het is niet mogelijk om een polsbandje op te halen voor iemand anders. Het polsbandje is geldig zodra het om je pols zit. Dit is van 19 t/m 27 oktober je toegangsbewijs. Eenmaal je polsbandje afgedaan, is het niet meer geldig.

Tickets aan de deur
Op bovenstaande locaties zijn ook DDW Tickets aan de deur te koop. In het Klokgebouw kun je betalen met cash, pin, of creditcard. Op alle andere locaties alleen met pin en creditcard.

Bespaar €3,- op je DDW ticket en koop je ticket nu online. 

Openingstijden en adressen
 
Het Klokgebouw
Klokgebouw 50
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

VEEM
Torenallee 80
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Campina
Hoek Kanaaldijk-Zuid en Hugo van der Goeslaan
5613 LE Eindhoven
De Graduation Show by Design Academy Eindhoven is geopend van zaterdag 19 oktober van 13.00 tot 18.00 uur, overige dagen van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
Dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur.

Sectie-C
Daalakkersweg 2
Kassa’s en exposities zijn dagelijks geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur.
Horecagelegenheden zijn dagelijks geopend van 11:00 uur tot 23:00 uur.

Station Eindhoven Centraal 
Stationsplein 17
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Groepen en scholen

Ben je van plan met een grote groep (min 25 personen) of een school DDW te bezoeken? Neem dan contact met ons op via tickets@dutchdesignfoundation.com voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.

NS kortingsactie

Kom je naar Eindhoven met de trein? NS heeft een speciaal aanbod voor trein + ticket DDW, verkrijgbaar in de NS Spoordeelwinkel.

CJP korting

Heb je een CJP-pas? Koop dan je DDW CJP Ticket via deze link. Let op: het is niet mogelijk om aan de deur een kaartje met CJP-korting aan te schaffen of een DDW Pro Ticket met CJP korting aan te schaffen.

Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting. 

Rolstoelbegeleiders

Bezoekers die zijn aangewezen op een rolstoel kunnen voor één begeleider een gratis DDW Ticket krijgen. Dit ticket kan worden opgehaald bij de servicebalies in het Klokgebouw, VEEM, Sectie-C, Station Eindhoven Centraal, het Van Abbemuseum en bij Campina. De persoon die begeleid wordt, betaalt de reguliere prijs.

Persoonlijke pas

Maak je meerdere dagen gebruik van je DDW-polsbandje, maar kun je deze om zwaarwegende redenen (bijvoorbeeld vanwege je beroep of een ziekenhuisopname) niet al die tijd omhouden? Dan biedt DDW je de service een persoonlijke pas aan te vragen. Dit kan bij de servicebalie van het Klokgebouw en Campina. De pas is persoonsgebonden en vervangt ná uitgifte het polsbandje. Omdat het aanmaken van de persoonlijke pas een duur, tijdrovend proces is en dient als uitzondering op het reguliere ticketsysteem, vragen we hiervoor een vergoeding van €1,00 per pas.
 
Let op: het aanmaken van een persoonlijke pas kan alleen wanneer je het polsbandje nog om hebt. Je dient dus eerst je e-ticket in te wisselen of een ticket aan te schaffen bij de kassa, alvorens er een pas voor je aangemaakt kan worden. Het is dan ook het handigst de pas aan te vragen direct of zo snel mogelijk na ontvangst van je polsbandje. Ook hier geldt: als het polsbandje doorgeknipt is, verliest het zijn geldigheid en is het niet meer mogelijk een vervangende pas te maken. Laat alleen de servicemedewerker het polsbandje voor je afknippen. 

Helaas kunnen we niet aan alle verzoeken voor het omruilen van een polsbandje voor een pas voldoen en zal de beslissing van de servicemedewerker bindend zijn.

Ticketsupport en –voorwaarden

De online ticketverkoop wordt mogelijk gemaakt door Eventbrite. Problemen tijdens het kopen van je ticket? Neem contact op met Eventbrite.

Koop je een DDW Ticket, dan stem je in met de ticketvoorwaarden.

Download