Zoeken

Sluit zoeken

Future Living Route

De Future Living Route laat zien hoe technologie helpt de wereld beter, gezonder en misschien ook socialer te maken ‚Äď maar ook hoe wij worden gevormd door de technologie.
Je kunt niet verdwalen

Deze route is een perfecte manier om je bezoek aan de DDW te beginnen. Maar er gebeurt natuurlijk nog meer dan er op de routes te vinden is. Bekijk hieronder de tips van experts voor nog meer inspiratie en voeg een passende lezing of workshop toe aan je programma. En bedenk: op een DDW kan je nooit verdwalen, je kunt alleen maar meer inspiratie tegenkomen!

Gemakkelijk navigeren via Google Maps

We hebben de gehele Future Living Route voor je gemaakt in Google Maps. Als je op de afbeelding van de kaart klikt, dan opent Google Maps om gemakkelijk van design spot naar design spot te navigeren. Voor de beste ervaring download je de Google Maps app voor IOS, voor Android of voor Windows.

 

 

Klik op de kaart om naar Google Maps te gaan
Future Living Area's

Deze Route bestrijkt ongeveer 7,5 kilometer en start bij Plan-B Area. Daarna, wordt je naar Strijp-s Area gebracht voordat je Downtown Area en Campina Area aandoet. De Future Living Route eindigt op Sectie-C Area. We adviseren je vriendelijk gebruik te maken van de Hop on- Hop off bus, een DDW Bike te huren of een Design Ride te nemen om de grotere afstanden te overbruggen.

Verplaatsen over DDW

We bieden je diverse mobiliteits opties om je gemakkelijk te verplaatsen op DDW

Bekijk de opties
DDW Toegang

Wist je dat je voor de grote DDW locaties een toegangsbewijs nodig hebt?

Koop hier Tickets!