Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Area Sneak Peek: Centre

08 October 2021

2 min. leestijd

Precious Plastic, VDMA, DDW19 © Tommy Köhlbrugge
8 Areas door heel Eindhoven. Maar waar is wat te doen? Wij helpen je op weg met de Area Sneak Peeks! We duiken het centrum van Eindhoven in, terug te vinden op de kaart als Centre. Kleine tip: gebruik de aanduiding C1, C2 enz om de plekken op de plattegrond terug te vinden. Handig!

Van Abbe // C11

In het Van Abbemuseum is altijd genoeg te zien. Hedendaagse kunst en tijdens DDW ligt de focus natuurlijk vooral op ontwerp. Neem een kijkje bij GEO-DESIGN, een master van de Design Academy Eindhoven die garant staat voor bijozndere projecten. Of ga naar Thonik en ontdek hoe onze eigen DDW-logo plus bijbehorend lettertype tot stand kwam voor deze jubileumeditie. Oh, en als je er dan toch bent, bekijk dan meteen even de bijzondere architectuur!

Schellensfabriek // C13

Het werk van jong designtalent vind je verspreid over heel Eindhoven. Zo ook in de oude Schellensfabriek! Daar tref je gecureerde projecten van Isola Talents Factory, van ontwerpers van verschillende kunstacademies.

VDMA // C22

Join the stage is de naam van de gebiedsontwikkeling van VDMA op het gelijknamige terrein. En het is ook de uitnodiging om het podium te beklimmen, om mee te denken over het ontwerp. En meteen een kijkje te nemen in de toekomst van een nieuw stukje Eindhoven.

Meer ontdekken van area Centre? Duik het programma in. Klik op Area / Centre en selecteer jouw eigen favorieten.