Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Talks & Topics |17 oktober

17 October 2021

5 min. leestijd

© about.today
Wil je weten wat je niet mag missen deze DDW? In Talks & Topics presenteren we een dagelijks overzicht van talks, debatten en seminars tijdens DDW.

DDW Talk - Future Cities

Steden staan voor enorme uitdagingen. De energietransitie, klimaatadaptatie en de enorme opgave om genoeg huizen te bouwen voor de groeiende populatie. Nu steeds meer mensen in steden wonen, kijken we hoe we architectuur en de leefomgeving kunnen aanpassen aan hun behoeften. Lees meer over deze talk

Wanneer? Zondag 17 oktober | 09:30 tot 14:00

Waar? Kanaalzone, Fifth, NRE Terrein | Gasfabriek 5

Toegang: € 75 voor een normaal ticket, € 25 voor studenten. 

Inschrijven kan hier

DDW TV

Tijdens DDW is er massa's te zien en te beleven. De beste manier om niets te missen van al het moois? DDW TV: een live talkshow met spraakmakende interviews en de winnaars van de DDA Awards. Nog beter: je kunt de show live bijwonen! Meld je hier aan!

Wanneer? 19.00 tot 20.00 uur 

Waar? Online!

Bonustip: Bekijk ook zeker de andere DDW-video’s, zoals seizoen 2 van Hungry for Design: een serie waarin designers en chefs samen verrassende gerechten ontwikkelen. 

Connected Living

Meer talks deze week

Voor sommige talks moet je reserveren, dus het is verstandig om vooruit te plannen. Hier zijn enkele van de hoogtepunten de komende dagen: 

Cabinet of Collaborations - The Greater Number Sessions

Cabinet of Collaborations gaat in op de uitdagingen van verantwoordelijk ontwerpen in een tijd waarin massaproductie de beschikbaarheid van bronnen aantast. De projecten tonen wederzijds interacties tussen ontwerpers en de industrie wat leidt tot innovatieve en bewuste resultaten. Elke doorweekse avond kun je een privébezoek aan de expo brengen en aansluiten bij een reeks dinergesprekken over de rol en de waarde van de ontwerper voor de industrie. 

Wanneer? Maandag - Vrijdag 

Waar? Fuutlaan Hall 

Toegang: € 60 voor het diner en de lezing 

Inschrijven kan hier

DDW Talk - Sustainable Products

Design is deels schuldig aan het overschot aan producten in onze levens, maar het biedt ook een oplossing. Ontdek alle radicale processen en materialen die een oplossing bieden voor het terugdringen van afval, en die een betekenisvollere relatie met spullen stimuleren. Lees alles over deze talk.

Wanneer? Maandag 18 oktober | 09:30 tot 14:00

Waar? Kanaalzone, Fifth, NRE Terrein | Gasfabriek 5

Toegang: € 75 voor een normaal ticket, € 25 voor studenten. 

Inschrijven kan hier

DDW Talk - Connected Living

In deze tijd van snel verschuivende sociale normen, politieke polarisatie en klimaatproblematieken zoeken we naar nieuwe manieren om samen te leven, samen te werken en onze vrije tijd samen door te brengen. Welke impact heeft het op onze huizen en kantoren als we socialer en klimaatvriendelijker gaan leven? Ontdek het in deze talk

Wanneer? Dinsdag 19 oktober | 09:30 tot 14:00

Waar? Kanaalzone, Fifth, NRE Terrein | Gasfabriek 5

Toegang: € 75 voor een normaal ticket, € 25 voor studenten. 

Inschrijven kan hier

Alle DDW Talks

Benieuwd wat er nog meer op het programma staat?

Bekijk alle talks