Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Talks & Topics | 23 oktober

23 October 2021

5 min. leestijd

Eco Pioneers | foto door Nick Bookelaar
Wil je weten wat je niet mag missen deze DDW? In Talks & Topics presenteren we een dagelijks overzicht van talks, debatten en seminars tijdens DDW.

Inclusivity Talks | LGBTQ+ 

Tijdens Dutch Design Week vindt er iedere dag vanaf 16:00 uur een Inclusivity Talk plaats in de Embassy of Inclusive Society op het Ketelhuisplein. Vandaag spreekt Bruno Baietto over een LGBTQ+-perspectief op ontwerpen. Esteban Gomez-Rosselli modereert deze talk. 

Wanneer? 16:00 tot 17:00 uur 

Waar? Embassy of Inclusive Society, Ketelhuisplein

Toegang: Gratis 


The Greater Number Sessions #4: Reflections on DDW

Twee nieuwe gezichten in de designwereld reflecteren op DDW21: Aric Chen als nieuwe directeur Het Nieuwe Instituut en Francesco Veenstra als nieuwe Rijksbouwmeester. Naast hun terugblik lichten zij ook een tipje van de sluier over de agenda die zij de komende jaren in het designveld willen introduceren. Meer info

Wanneer? 17.00 tot 19.00 

Waar? MU, Torenallee 40-06

Toegang: Gratis

 

DDW Talk: Eco Pioneers

Hoe kunnen we design, wetenschap en technologie gebruiken om de planeet te redden? Nu de grenzen tussen design en wetenschap steeds meer vervagen, ontdek je hier hoe biologie wordt ingezet om producten, processen en omgevingen te creëren in synergie met de natuur. Meer over deze talk.

Wanneer? 09:30 tot 14:00

Waar? Kanaalzone, Fifth, NRE Terrein | Gasfabriek 5

Toegang: € 75 voor een normaal ticket, € 25 voor studenten

Inschrijven kan hier

 

DDW TV | The Future 

Tijdens DDW is er massa's te zien en te beleven. De beste manier om niets te missen van al het moois? DDW TV: een live talkshow met spraakmakende interviews en de winnaars van de DDA Awards. Onderwerp van de dag is The Future met Floris Alkemade en Angel Rose. Vandaag is je laatste kans om de show live bij te wonen! Meld je hier aan!

Wanneer? 19.00 tot 20.00 uur 

Waar? Online!

Bonustip: Bekijk ook zeker de andere DDW-video’s, zoals seizoen 2 van Hungry for Design: een serie waarin designers en chefs samen verrassende gerechten ontwikkelen. 

Interactive experiences | foto door Bart Hess

Talks op de laatste dag

Morgen is het alweer de laatste dag! Je kunt dan nog naar deze talk: 

DDW Talk: Interactive experiences 

Hoe voedt technologie nieuwe vormen van design, kunst en creativiteit? Terwijl digitale technologieën zich blijven ontwikkelen, wordt er op grote schaal geëxperimenteerd met design. Ontdek in deze talk hoe innovatieve nieuwe ontwerp- en productietechnieken een trend in gang zetten van op ervaring gebaseerde kunstwerken, van verlichtingsdisplays tot festivalinstallaties. Meer over deze talk

Wanneer? Zondag 24 oktober | 09:30 tot 14:00

Waar? Kanaalzone, Fifth, NRE Terrein | Gasfabriek 5

Toegang: € 75 voor een normaal ticket, € 25 voor studenten

Inschrijven kan hier

Wil je talks terugkijken?

Je vindt ze op onze videopagina!

Naar DDW TV