Zoeken

Sluit zoeken
Updates

3 redenen om mee te doen aan DDW

08 June 2022

DDW21 | Studio Job, Sectie C © Boudewijn Bollmann
Schrijf je nu in voor dit mooie ontwerpevenement en zet samen met heel veel andere ontwerpers heel Eindhoven op z’n kop. Maar let op: de call for entries is geopend tot en met 30 juni. Dus geef je project op. Meer redenen nodig? Lees dan snel verder en ontdek 3 grote voordelen van deelname aan DDW.
  1. Internationaal podium
    DDW is er voor de ontwerpers. Dit is hét evenement waarop wij jou een podium bieden. Hier kun jij je werk laten zien aan een internationaal publiek. Want DDW trekt jaarlijks een groot en divers publiek: designliefhebbers, inkopers, curators, het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en collega’s.

  2. Pers en publiciteit
    Journalisten en fotografen, bloggers en scouts van over de hele wereld struinen tijdens DDW door Eindhoven. Op zoek naar de mooiste en interessantste projecten om over te publiceren. Als organisatie helpen we ze een handje. Want voor officiële deelnemers aan DDW zoeken we naar de juiste koppeling met mediapartners, pers en journalisten. Met jouw eigen webpagina in het DDW-programma waarin je alles over je project vertelt, ben je bovendien makkelijk te vinden voor bezoekers en pers.

  3. Netwerken en ontmoeten
    DDW trekt allerlei soorten bezoekers. Contacten zijn makkelijk gelegd. Met collega’s, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en industrie, onderwijs en de culturele sector, mogelijke samenwerkingspartners en mensen die je inspireren. DDW is bovendien bij uitstek een evenement van toevallige ontmoetingen. Of dat nu in een expo is, op een borrel, of tijdens een van de vele feestjes verspreid over allerlei mooie plekken in Eindhoven. En je weet nooit wat je dat oplevert. Dat maakt DDW extra bijzonder en ontzettend de moeite waard.

Meer weten over DDW als deelnemer? Bekijk de deelnemerpagina’s en de FAQ voor deelnemers. Of schrijf je direct in via Mijn DDW.