Zoeken

Sluit zoeken
Updates

DDW Young

22 October 2022

Manifestations © Tommy Köhlbrugge
Kinderen zijn de toekomst, maar ook nĂș horen we al graag van ze. Met hun creativiteit en vrije geest bieden ze ontwerpers een uniek perspectief. Tijdens DDW zijn er volop plekken waar kinderen niet alleen een mooi kijkje in de ontwerpwereld krijgen, maar er ook zelf aan kunnen bijdragen.

Ontdek DDW Young

Wil je alles uit DDW met je kinderen halen?

Check onze tips!

DDW routes voor kinderen en tieners

Bij ddw.nl/routes vind je drie speciale routes voor kinderen. Een voor de allerkleinsten van 2 tot 6 jaar, een voor kinderen van 6 tot 12 jaar, een voor iets oudere kinderen van 12 tot 18 jaar.

Informatiepunt DDW Young

Het DDW Young informatiepunt in Natlab op Strijp-S is het perfecte startpunt voor kinderen, jongeren en/of leerlingen in groepsverband en voor gezinnen. Een Design Guide heeft hier informatie over DDW en het is het ideale vertrekpunt om DDW te gaan verkennen. Het informatiepunt is open van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober van 11.00 tot 13.00 uur. Je vindt hier ook de slimme knikkerbaan van Marblelous TECH waar je zelf aan mee kunt bouwen!

Tickets voor kids

Kom je met kinderen, jongeren of je gezin? Er zijn speciale tickets te koop voor jonge bezoekers, of kies voor een DDW Family Ticket. Je vindt alle informatie en prijzen op de ticketpagina.