Zoeken

Sluit zoeken
Updates

Rijd samen naar Dutch Design Week met Slinger

09 October 2024

Ketelhuisplein - Strijp-S - DDW23 - Max Kneefel
Hoe reis jij naar Eindhoven tijdens Dutch Design Week? Met de fiets is altijd een goed idee! Kom je met de trein? Kijk dan eens naar het Dutch Design Week combi-ticket in de NS spoordeelwinkel. Heb je geen andere mogelijkheid dan met de auto naar Eindhoven af te reizen? Dan heb je vast nog een plekje over. Deel nu jouw lege stoelen via Slinger met andere Dutch Design Week bezoekers. Beter voor het klimaat en bovendien erg gezellig.

Bied je rit aan of rijd met iemand mee naar Dutch Design Week


Een rit naar Dutch Design Week aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in bovenstaande widget door op ‘rit aanbieden’ te klikken. Dutch Design Week bezoekers die op zoek zijn naar een rit, nemen via de mail contact met je op. Nadat je dit hebt bevestigd, regelen jullie onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren. Meer informatie omtrent parkeren tijdens Dutch Design Week vind je op de bereikbaarheid-pagina onder het kopje 'auto'. 


Meerijden naar Dutch Design Week

Wil je graag met iemand meerijden naar Dutch Design Week? Ga ook dan naar de widget en klik vervolgens op ‘meerijden’. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Nadat je van hen een bevestiging hebt ontvangen, is jouw rit geregeld.

Visitor mode