Zoeken

Sluit zoeken
Cringe or Cool?

(Archief) The Meme Bootcamp

Transformeer jezelf en leer hoe je de kracht van memes kunt aanwenden om je ergste, engste en angstopwekkende momenten als ontwerper en kunstenaar te

Dit project was onderdeel van DDW 2023
The Meme Boot Camp Flyer - Join Now. — © Daniel Holler, Elena Zaghis

Meme's maken als therapie? Als een buitengewone bottom-up vorm van expressie kunnen ze ook uiterst nuttig zijn voor zelfreflectie en het verwerken van moeilijke momenten op het werk en in het leven. Maar hoe? We leren het je tijdens het Meme Bootcamp van 30 minuten. Schrijf je vandaag nog in!

The Meme Bootcamp

Meme's maken als therapie? Ja, dat lees je goed. Memes zijn een buitengewone bottom-up vorm van expressie - ze kunnen ook enorm helpen bij zelfreflectie en het verwerken van moeilijke momenten op het werk en in het leven. Vertaal ze gewoon in humoristische symbolen. Maar hoe? Het Meme Bootcamp is precies wat je nodig hebt - leer in een 30 minuten durende workshop de vaardigheden om memes te maken om je ergste, engste en meest angstveroorzakende momenten in je professionele ontwerp- en kunstcarrière te verwerken.

Een soort reiniging

We willen jonge creatieven helpen, die te maken hebben met de actuele uitdagingen van overwerken, het creëren van bewustwordingsconversaties en de constante zoektocht naar positionaliteit en ontwerpmethodologie, terwijl je probeert je grootste klant tevreden te stellen. Wij geloven dat het opzetten van een spiegel voor onszelf een therapeutische waarde kan creëren - een soort reiniging - van alle cringe die je bent tegengekomen als ontwerper, kunstenaar en jonge creatieveling.

Meld u vandaag aan!

Het Meme Bootcamp is er om je te begeleiden. Geïnspireerd door de absurditeiten van het moderne (design)werk, zoals design sprints, bodystormings, designathons en standups, willen we een soortgelijke uitdaging creëren voor onze deelnemers. We zien het als een collectieve prestatie, waarbij wij jullie bootcamp-instructeurs zijn, die jullie stap voor stap coachen naar meme-therapiesucces. Jullie doel is om een meme te maken die meedoet aan een stemwedstrijd op ons Instagram-account. De winnaar krijgt een feestelijke coltrui, om elke levenssituatie om te toveren in een coltrui dragend professioneel ontwerpersmoment.

All the Infos You Need - Enlist Today. — © Daniel Holler, Elena Zaghis

Andere deelnemers

Cringe or Cool?

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Cringe or Cool?