Zoeken

Sluit zoeken
Cringe or Cool?

(Archief) DOUBLE DIP

Een exclusief ondergronds audiovisueel conversatiestuk

Dit project was onderdeel van DDW 2023
ALBUM COVER — © SLEMMAEMMA

"DOUBLE DIP is een commentaar op de pseudo-glamoureuze en genotzuchtige levensstijl van de volgende generatie sterontwerpers. Dank je wel. Geen verdere opmerkingen."

PRESS RELEASE - Eindhoven, NL

Onontdekte artiest/beatmaker/social designer/rapper SLEMMADILEMMA brengt een exclusief underground audiovisueel conversatiestuk uit. DOUBLE DIP is een commentaar op de pseudo-glamoureuze en genotzuchtige levensstijl van de volgende generatie sterontwerpers. SLEMMA deelt persoonlijke anekdotes van binnen "the bubble", waar iedereen iedereen kent en niemand iemand anders.

// En ik heb je kamergenote al geneukt / Neiging tot dubbeldippen dus klaag me maar aan / In de bubbel blijven als het weer somber is //

"If you know you know," beschrijft SLEMMA, "maar ja, je hoeft het niet te krijgen om het te krijgen." Volgens de artiest zelf werd de experimentele lo-fi EDM-beat bedacht tijdens het eten van brood met Albert Hein hummus en het stressen over tentamens. In de videoclip zijn artistiek geklede artiesten te zien in een homogene TikTok/90s geïnspireerde danschoreografie, waar de artiest ook alle eer voor opeist. Met de track wil ze bewustzijn creëren over een serieuze zaak: "Al die Eindhovenaren zien ons gewoon als een grote groep design-studenten. Maar ieder van ons is in feite EXTREMEL uniek, en het wordt eerlijk gezegd tijd dat de lokale bevolking dat gaat begrijpen."

Andere deelnemers

Cringe or Cool?

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Cringe or Cool?