Zoeken

Sluit zoeken
Spiraal Fyllotaxis Lampen en Interieurobjecten

(Archief) ZERROU

3D Paper Art

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Khartusha detail and the Zerrou brothers — © Khalid and Rachid Zerrou

Met een gedeelde passie voor kunst werken twee creatieve geesten in de intrigerende wereld van 3D-papierkunst. Geïnspireerd door de rijke tradities van islamitische mozaïeken verweven we deze geometrische elementen tot complexe esthetische patronen. De harmonie tussen vormen overstijgt het visuele.

Traditie, Geometrie, Licht en Schaduw

Licht en schaduw zijn onafscheidelijke partners in ons creatieve proces. Het spel van licht dat over de papieren oppervlakken danst, verandert gedurende de dag voortdurend onze werken. Schaduwen geven diepte en dimensie aan de papieren sculpturen, alsof we de vierde dimensie, tijd, vangen, terwijl licht en schaduw hun eigen verhalen vertellen.

In de kern van ons werk ligt het concept van voortdurende beweging, een naadloze overgang tussen vormen en kleuren. Onze patronen kennen geen grenzen op papier; ze strekken zich uit in de verbeelding van de beschouwer.

Onze 3D-werken eren traditie, geometrie, licht, schaduw en nodigen uit om met ons mee te reizen in een ontdekkingsreis die de grenzen van creativiteit en verbeelding overstijgt.

Play video

Yakis #1 — © Khalid and Rachid Zerrou

Fasayfisa #2 — © Khalid and Rachid Zerrou

YAGTAFI #1 — © Khalid and Rachid Zerrou

Andere deelnemers

Spiraal Fyllotaxis Lampen en Interieurobjecten

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Spiraal Fyllotaxis Lampen en Interieurobjecten