Zoeken

Sluit zoeken
Khartusha detail and the Zerrou brothers — © Khalid and Rachid Zerrou

Met een gedeelde passie voor kunst werken twee creatieve geesten in de intrigerende wereld van 3D-papierkunst. Geïnspireerd door de rijke tradities van islamitische mozaïeken verweven we deze geometrische elementen tot complexe esthetische patronen. De harmonie tussen vormen overstijgt het visuele.

Traditie, Geometrie, Licht en Schaduw

Licht en schaduw zijn onafscheidelijke partners in ons creatieve proces. Het spel van licht dat over de papieren oppervlakken danst, verandert gedurende de dag voortdurend onze werken. Schaduwen geven diepte en dimensie aan de papieren sculpturen, alsof we de vierde dimensie, tijd, vangen, terwijl licht en schaduw hun eigen verhalen vertellen.

In de kern van ons werk ligt het concept van voortdurende beweging, een naadloze overgang tussen vormen en kleuren. Onze patronen kennen geen grenzen op papier; ze strekken zich uit in de verbeelding van de beschouwer.

Onze 3D-werken eren traditie, geometrie, licht, schaduw en nodigen uit om met ons mee te reizen in een ontdekkingsreis die de grenzen van creativiteit en verbeelding overstijgt.

Play video

Over Khalid and Rachid Zerrou

Als broers delen we niet alleen passie, maar ook een diepe band die ons drijft tot gezamenlijke creatie. Met elke nieuwe kunstuiting trachten we verwondering en verbondenheid bij de kijker op te wekken.

Yakis #1 — © Khalid and Rachid Zerrou

Fasayfisa #2 — © Khalid and Rachid Zerrou

YAGTAFI #1 — © Khalid and Rachid Zerrou