Zoeken

Sluit zoeken
The Product Chronicles

Hand in hand in hand

Met Hand in hand in hand symboliseert Peters de wisselwerking tussen generaties. Zijn kenmerkende uitgerekte mouwen worden verbonden door afgietsels van Peters’ eigen handen, die van zijn zoon Alf en die van zijn vader Antoon. Symboliserend dat we als mensen verbonden zijn met elkaar.

Wisselwerking tussen generaties

Met Hand in hand in hand symboliseert Peters de wisselwerking tussen generaties. Zijn kenmerkende uitgerekte mouwen worden verbonden door afgietsels van Peters’ eigen handen, die van zijn zoon Alf en die van zijn vader Antoon. Symboliserend dat we als mensen verbonden zijn met elkaar – bewust en onbewust.

Voor de toekomst van volgende generaties is het belangrijk om zorgvuldiger om te gaan met alle spullen die er al zijn. En verdient de emotionele waarde die ze vertegenwoordigen een prominente plek in hoe we keuzes maken over wat we dragen en gebruiken.

Over Antoine Peters

Antoine Peters’ werk beweegt zich binnen mode, kunst en architectuur, waarbij de relatie tot kleding en het menselijk lichaam een bindende factor is. Met zijn curieuze objecten wil hij de traditionele relatie tussen persoon en kledingstuk doorbreken en de ratio ontregelen.