Zoeken

Sluit zoeken
Embassy of Mobility

(Archief) redesign.mobility

Samen de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen.

Dit project was onderdeel van DDW 2023

Samen de transitie naar duurzame mobiliteit versnellen. Dát is waar redesign.mobility voor gaat. Als non-profit organisatie bundelen we de ideeën, kennis en krachten van bedrijfsleven, onderwijs, overheid én burgers.

redesign.mobility

Om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen, heeft de redesign.life Foundation twee concrete impactprogramma’s ontwikkeld: een EV Roadshow en het GreenKarting scholenprogramma, die samen het redesign.mobility platform vormen.

Het doel van de EV Roadshow is om de perceptie van emissievrij rijden positief te beïnvloeden, door bezoekers op een leuke manier kennis te laten maken met zero-emissie ‘charging’, ‘driving’ en ‘sharing’. In het GreenKarting scholenprogramma ligt de focus op het warm maken van jong talent voor een studie en baan in de mobiliteit en technologie, zodat we ook voldoende vakmannen en -vrouwen hebben die de transitie in mobiliteit kunnen realiseren en vormgeven.

Samenwerking staat altijd centraal. Als non-profit organisatie bundelen we de ideeën, kennis en krachten van bedrijfsleven, onderwijs, overheid én burgers. Niet langer ieder voor zich, maar met elkaar de schouders eronder. Zo ontwerpen we samen het leven en de omgeving van morgen. En dat geeft een fantastische energie. Join the movement!

Play video

Andere deelnemers

Embassy of Mobility

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Embassy of Mobility