Zoeken

Sluit zoeken
Nothing Happens If Nothing Happens

(Archief) TheTrueGreen -annual plant-based wood alternative

Innovatief materiaal uit hennepafval, zo sterk als hout, heeft een unieke structuur en natuurlijke kleur. Potentiële houtvervanger.

Dit project was onderdeel van DDW 2023
Re-hemptation by Husarska exhibition — © Panopticon Films - Andrzej Sobina

Een unieke meubelreeks gemaakt van innovatief hennepmateriaal, toont de veelzijdigheid van duurzaam houtalternatief uit eenjarige planten. Deze stukken staan voor designexcellentie, belichten de flexibiliteit van het materiaal en duiden een nieuwe fase in duurzaam ontwerp.

TheTrueGreen - Duurzaam houtalternatief in meubels.

De Hempden-tafel is een getuigenis van nauwgezet ontwerp. Elk detail, van de afgeronde randen tot het afgeschuinde oppervlak, toont de prachtige structuur van een innovatief, op hennep gebaseerd materiaal. Meer dan functioneel, het is een stuk dat dialoog opwekt, waarbij de harmonie van baanbrekend materiaal en hedendaagse esthetiek wordt benadrukt.
Ontwerp door Husarska
Productie: TheTrueGreen

De HempStool valt op met zijn drie poten en een materiaal dat vanuit elke hoek uniek is. Dit nieuwe, sterke materiaal heeft een speciale structuur die er anders uitziet, afhankelijk van hoe je ernaar kijkt. De kruk combineert dit unieke materiaal met een eenvoudig ontwerp, waardoor het een opvallend stuk is.
Ontwerp door Husarska,Productie: TheTrueGreen

VANK_CUBE is een modulair systeem voor het bouwen van een groene werkruimte op elke plek. Een enkel element wordt geproduceerd met behulp van op hennep gebaseerd biocomposiet. De bladen die de kubussen verbinden, zijn gemaakt van hennephout. CUBE minimaliseert het gebruik van synthetische stoffen en draagt bij aan de strijd tegen klimaatverandering.
Ontwerper: ANNA VONHOUSEN
Productie: VANK
Werkbladontwerper: HUSARSKA
Productie:TheTrueGreen

Het Idee Achter Re-Hemptation

Play video
Play video
Play video

HempDen table &HempStool by Husarska/ TheTrueGreen — © Panopticon Films - Andrzej Sobina

VANK_CUBE is a modular system — © Panopticon Films - Andrzej Sobina

The True Green

Andere deelnemers

Nothing Happens If Nothing Happens

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Nothing Happens If Nothing Happens