Zoeken

Sluit zoeken
Class of 24

Everything’s Gonna Be Alright

Fontys Art, Communication and Design Afstudeerders van 2024

KleineGrootheid by Wietse Polman — © Alysa D’Elia | FAA

Zeven alumni van Fontys Art, Communication and Design 2024 presenteren met trots hun afstudeerprojecten tijdens de 'Class of '24' expositie. We nodigen je van harte uit om mee te kijken door de ogen van deze opkomende ontwerpers.

Alles Komt Goed

In het licht van een steeds veranderende wereld, die de afgelopen jaren soms sterk leek te vertragen, omarmt deze nieuwe generatie ontwerpers hun veerkracht. Gevuld met scherpzinnigheid, zelfreflectie en speelsheid brengen zij hun visie op maatschappelijke en persoonlijke vraagstukken via een breed scala aan projecten tot leven. Want zelfs wanneer zij te maken kregen met obstakels en barrières, hebben ze zichzelf staande gehouden. Samen, onder hun onuitputtelijke credo "Alles Komt Goed."

Met deze verzekerende gedachte in het achterhoofd zijn de ArtCoDe alumni gegroeid en geëvolueerd als ontwerpers en individuen. Aangepast aan de eisen van een snel veranderende wereld, hebben zij als nieuwe generatie ontwerpers een scherpe blik ontwikkeld op zowel de grote als de kleine maatschappelijke vraagstukken van deze tijd.

Stap binnen in de expositie en laat je meevoeren door de gedachten en emoties van deze alumni. Zie hoe zij de regie in eigen handen hebben genomen en hun stem laten weerklinken in hun werk. Laat je inspireren door visies op het heden en de toekomst, en denk eraan:

"Alles Komt Goed."

Deelnemers

Eva Bosch, Mila Mutsaers, Nassira Danielsche, Nick Saladin, Teun Hurkmans, Vic Raijmakers, Wietse Polman.

Play video
Play video

Het laatste avondmaal by Eva van den Bosh — © Puck Gelissen

Jong(en)Volwassen by Mila Mutsaers — © Alysa D’Elia | FAA

Class 23/24 by Nick Saladin — © Alysa D’Elia | FAA

Vijf Voet Onder by Vic Raijmakers — © Alysa D’Elia | FAA