Zoeken

Sluit zoeken
Class of 24

Relations of Care

Transformative proposals for a better world

IED Istituto Europeo di Design

IED brings for the first time to DDW a collection of projects reflecting an interdisciplinary approach to design, understanding the complexity of the world we live in, and design as a platform that can transform the world by taking care of it in every dimension and at every scale of life.

Wat betekent zorg tegenwoordig?

In een steeds veranderende wereld is de samenleving vaak verbijsterd en verdwaasd door alles wat er gebeurt. Ethisch design heeft het fundamentele belang om niet alleen functionele objecten te ontwikkelen, maar ook te zorgen voor levende wezens in de breedste zin van het woord. Zonder barrières, zonder onderscheid, zonder hiërarchie koos IED ervoor om projecten tentoon te stellen die het verhaal kunnen vertellen van hoe de nieuwe generaties zich verhouden tot elkaar en tot de planeet, met als uiteindelijk doel het creëren van een betere wereld voor iedereen.

Over IED Istituto Europeo di Design

IED Istituto Europeo di Design is het grootste netwerk voor hoger onderwijs op creatief gebied dat al sinds 1966 een wereldwijde visie en een diep Italiaanse culturele matrix heeft. Een internationale groep met een trots lokaal perspectief en 11 campussen in 3 landen: Italië, Spanje en Brazilië.

IED Istituto Europeo di Design

IED Istituto Europeo di Design

IED Istituto Europeo di Design