Zoeken

Sluit zoeken
Re-Craft

Radiant Embrace Lamp

Radiant Embrace is een veelzijdige lamp die menselijke connecties viert, geïnspireerd op Taiwanese ijzeren raamemblemen uit de jaren 50 en 60. Door moderne 3D-printing en ambachtelijk metaalwerk te combineren, gebruikt het recyclebare materialen om een ​​ontwerp te creëren dat esthetisch en duurzaam

Ontwerpconcept en veelzijdigheid

Radiant Embrace is een zorgvuldig vervaardigd verlichtingsproduct dat de banden tussen mensen viert en versterkt. Door symbolische emblemen van 2D naar 3D te vertalen, biedt de lamp een veelzijdig ontwerp dat zowel een statement piece op een tafel kan zijn als een sfeerverlichtingsarmatuur aan een muur. Deze dubbele functionaliteit zorgt ervoor dat Radiant Embrace zich naadloos aanpast aan verschillende ruimtes en de sfeer verbetert met zijn warme en uitnodigende gloed. Het ontwerp integreert moderne 3D-printtechnologie met traditioneel handgemaakt metaalwerk, waarbij hedendaagse methoden worden gecombineerd met ambachtelijk vakmanschap om een ​​stuk te creëren dat zowel innovatief is als geworteld in traditie.

Over Tina (Hua Hsuan) Tsung

Tina (Hua Hsuan) Tsung, een prijswinnende ontwerper met een achtergrond in life science en productontwerp, staat bekend om haar duurzame creaties. Haar werk, wereldwijd erkend met Red Dot en iF Design Awards, verbetert gebruikerservaringen en bevordert waardering voor materialen en het milieu.