Zoeken

Sluit zoeken
This Future is Currently Unavailable

ADVERSE

Orfeo Studio presenteert: Adverse

SHARPENED ANCORA / coffee table — © Silvio Macchi

Het project dat een serie innovatieve verzamelobjecten tot leven brengt, genummerd en gecertificeerd, het resultaat van puur ambachtelijke productie, komt tot leven.
Elk stuk is ontworpen om traditionele esthetische conventies uit te dagen met een conceptuele
ontwikkeling die balans.

“SHARPENED ANCORA” / salontafel

Probeer hem geen goede manieren te leren, in dit alles zal er niets zijn wat je kunt doen, probeer niet tegen hem te vechten, het antwoord ligt in zijn vorm, zijn lot wordt gekenmerkt door een afwijkend karakter, woede is er onderdeel van als zijn edgy ontwikkeling. Echter, deze houding is niet in zijn aard, hij is gewoon een slachtoffer, hij is als een kind dat een ongunstige opvoeding heeft gehad van zijn moeder. Door het te observeren, moeten we ons misschien afvragen of zijn vijandigheid langs dit pad is gestild. Onzelfzuchtig worden en de entiteit van een salontafel aannemen, zichzelf vriendelijk en aanhankelijk maken. Misschien. Ja, misschien of dit is gewoon een illusie, utopie. Ik vraag me af wanneer dit tijdelijke precaire evenwicht zal eindigen en dan, in dit alles, zal er niets anders zijn dat je kunt doen.

“SITTING BULL” / stoel

Terwijl een krijger zijn wapens neerlegt die zijn ontembare geest even heeft gekalmeerd, schetst zijn conformatie het voortdurende formele contrast, dit is een oorlogs- en vredesverklaring.
Het neemt een verleden van vastberadenheid en moed aan, en brengt de geschiedenis tot bezinning die een
werk de middelen geeft om evenwicht te vinden en verbinding te maken met zijn eigen innerlijke kracht, stabiliteit te vinden in
conceptuele vormen en de complexiteit van een steeds veranderende toekomst te bestrijden.
Het werk geeft geen antwoorden, het creëert conflicten in zijn hoeken waar redding en
verdoemenis worden verwelkomd met zelfbewustzijn.
Het is een uitnodiging om iemands geest te verkennen, wijsheid en stoutmoedigheid te vinden in de vormen en
concepten die ons bestaan ​​definiëren.

Over Orfeo Studio

ORFEO STUDIO werd in 2024 in Italië opgericht, het resultaat van jarenlange intensieve studie naar het concept van de materie en de ontwikkeling van op maat gemaakte projecten. Onze metaalbewerking is uniek, gekenmerkt door een fusie van stijlen en contaminaties uit verschillende tijdperken.
SITTING BULL / chair — © Silvio Macchi