Zoeken

Sluit zoeken
The Design Effect

Be by Bèta - Be Hybrid

De duurzaamste bureaustoel van dit moment.

Be Hybrid - the sustainable chair — © Thomas Lenden

Be Hybrid is een gepatenteerde aanpasbare stoel voor verschillende werkplekken. Gemaakt van 100% gerecycled PET en upcycled nylon, biedt het een milieuvriendelijke oplossing met 76% gerecycled materiaal en een lage ecologische impact.

Duurzaam ontwerp met comfort in elke zithouding

Be Hybrid past zich gemakkelijk aan verschillende werkplekken aan en biedt direct comfort. Met één enkele knop wordt de zithoogte moeiteloos aangepast. Het ontwerp van de stoel is gericht op het comfort en de ondersteuning van de gebruiker, verdeelt het gewicht effectief en zorgt voor comfort in elke zithouding. Het biedt direct comfort met zijn gepatenteerde mechanisme dat zich automatisch aanpast aan uw houding.

Met een Environmental Cost Indicator (ECI) van € 1,90 en een Global Warming Potential (GWP) van 11,77 kg CO2-equivalent, heeft het 76% gerecycled materiaal. Be Hybrid is ontworpen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud en moedigt retourzendingen voor recycling aan.

Play video

Over Jos Oberdorf

npk design ontwerpt nieuwe producten en diensten voor onze opdrachtgevers in de professionele-, medische-, en consumentenmarkt. We vertalen uw vraag of uitdaging in innovatieve en duurzame oplossingen.