Zoeken

Sluit zoeken
WORTH Partnership Project
Duurzaam vervaardigde dameskledingstukken geschikt voor meerdere gelegenheden en tijden.

OCCAY

MAX ZARA STERCK x iNDUO
MAX ZARA STERCK x iNDUO
Dit project is onderdeel van WORTH Partnership Project

OCCAY, richt zich op de ontwikkeling van een duurzaam vervaardigde dameskledingstukken die geschikt zijn voor meerdere gelegenheden en tijden. Met het doel de dynamische levensstijl van de vrouw een boost te geven door duurzame kleding van hoge kwaliteit aan te bieden met vlek en zweet resistentie.

"Iedere vrouw kent het probleem dat je soms comfortabele kleding moet kiezen in plaats van originele kledingstukken. Omdat je een drukke dag voor de boeg hebt of daar niet de juiste gelegenheid voor is. Ook draag je vaak niet elke dag originele kledingstukken, omdat je bang dat ze vies of zweterig worden en dat ze daarna speciaal door de stomerij moeten worden behandeld. Dat veranderen we met de OCCAY-collectie. Zodat vrouwen authentieke kleding kunnen dragen zonder te worden beperkt door comfort. "

Met deze collectie willen we de artistieke noodzaak van mode delen, evenals het belang van kwaliteit en duurzaamheid in design. Mode beïnvloedt mensen op persoonlijk, cultureel en sociaal niveau, en daarom moet de waarde van de industrie worden gevierd op een manier die de huidige snel consumerende industrie niet doet.

Andere deelnemers

WORTH Partnership Project