Zoeken

Sluit zoeken
Happy shopping for everyone
Door (ink).

Train your inclusion muscle

Dit project is onderdeel van Happy shopping for everyone

We zien bedrijven pronken met meer inclusieve representatie in reclames, maar ze weten dit nog niet genoeg te vertalen naar een wereld die écht voor iedereen is. Vandaar de beweging Mensenkenners: een Instagram course die mensen helpt hun inclusiviteitsspier te trainen.

Uit ons onderzoek is gebleken dat het vaak mis gaat in de menselijke interactie. Mensen die van je schrikken, mensen die je te veel helpen of te weinig, mensen die niet weten hoe ze zich moeten aanpassen aan jouw speciale behoeften.

Daarom starten wij een beweging. We noemen het: de Mensenkenners. Want een echte mensenkenner weet hoe je met álle soorten en maten mensen om kunt gaan.

Mensenkenners is een Instagram course die mensen helpt hun inclusiviteitsspier te trainen. Dat doen we door een (hele) diverse groep mensen een platform te geven om hun verhaal te vertellen, en anderen te vertellen hoe die zich kunnen aanpassen op hun behoeften.

Bijvoorbeeld: een les van een persoon die doof is, die je basic gebarentaal leert. Een les van een vrouw met Alzheimer die vertelt wat haar het meest verward en hoe je tegen haar moet praten als ze verward is.

Een les in empathie, voor iedereen.