Zoeken

Sluit zoeken
Embassy of Rethinking Plastic
#Save Plastics
Plastic genoeg

save plastics

save lodge
Dit project is onderdeel van Embassy of Rethinking Plastic

Onze visie is een circulaire wereld, waar we gebruiken wat we al hebben, waar we minder importeren en minder exporteren, en waar we lokale oplossingen zoeken voor lokale vraagstukken. Wij zien geen plastic afval, maar een waardevolle grondstof van de 21ste eeuw.

Leven in een circulaire wereld, waar we gebruiken wat we al hebben, waar we minder importeren en minder exporteren en waar we lokale oplossingen zoeken voor lokale vraagstukken. Leven in een wereld waar geen kinderen meer op de vuilnisbelten hoeven te wonen. Waar geen plastic afval in de natuur meer is of word verbrand. Waar afval wordt gezien als waardevolle grondstof. Een grondstof die zelfs kan worden gebruikt voor duurzame woningen en groene tuinhuizen. Waar we leven in liefde, vrede en harmonie met de natuur.

Wij zien geen plastic afval, maar de grondstof van de 21e eeuw. Een grondstof die ideaal is voor het maken van duurzame gebouwen, waarbij je niet weet waar je tuin eindigt en je huis begint? Zo maken we gebruikt kunststof weer waardevol en zijn we samen op weg naar een wereld waar geen plastic afval meer bestaat