Zoeken

Sluit zoeken
Utilisation — © Keri Stoelinga

Wat is de natuur voor jou? Hoe zie jij jouw leefomgeving? Wat voor invloed heb je er op en hoe beïnvloed je zelf de natuur? Waardeer je de natuur? Misschien bescherm of preserveer je het zelfs?
Custom Nature is een project dat laat zien hoe onze manier van omgaan met de natuur heel conflicterend is.

Custom Nature

In de context van klimaatverandering gaan wij, de mens, op een bijna ongemakkelijke manier om met de natuur. We grijpen in en vormen de natuur, waarin het soms niet duidelijk is of we dit met goede bedoelingen doen of niet. We houden de natuur krampachtig in bedwang terwijl we deze tegelijkertijd romantiseren en belangrijk vinden. Ons verheerlijkte beeld van de natuur stuurt ons ook bij ons conflicterend handelen.

Deze serie die bestaat uit verschillende fysieke objecten is gemaakt om dit te belichten, met elk een ander perspectief op het thema om zo jou te laten nadenken en discussiëren.

Over Rayn (Q.M. Inchauste Callahuara)

Door het maken van fysiek visueel werk, waarin vaak gevonden materialen in verwerkt zijn, hoopt Rayn ongeziene observaties te laten zien en gesprekken of discussie aan te wakkeren. Het is belangrijk om de leefomgeving van de mens en de relatie tot de natuur te blijven bevragen.

Appreciation — © Keri Stoelinga

Repair — © Keri Stoelinga