Zoeken

Sluit zoeken
I Hear What You're Seeing

(Archief) Lithe Lab

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Medical Aesthetics — © Rens Bok Productions

Geef je mening over de toekomst van wearables en medische hulpmiddelen. Aan de hand van enkele highlight projecten word je geïnspireerd om na te denken over de mogelijkheden in de toekomst. Hoe kan nieuwe technologie je helpen in je dagelijkse leven?

Lithe Lab

De goal van Lithe Lab is het creëren van een meer gepersonaliseerde wereld, waar de functionele en esthetische eisen worden meegnomen in het ontwerpen van wearables.
In plaats van de "one-look-fits-all" werkwijze die vaak gebruikt wordt voor medische hulpmiddelen gebruik ik mijn achtergrond binnen mode als tool om mensen te helpen hun identiteit te uiten en hun fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Door medische hulpmiddelen te zien als onderdeel van hoe mensen zich uiten, en hiervoor geschikte producten te ontwikkelen zorgen voor een inclusievere samenleving.
Door de integratie van modeskills met zorg en well-being producten streef ik erna medische hulpmiddelen te personaliseren.

Ook kunnen slimme productie technieken helpen om gepersonaliseerde producten te maken. Zoals digitale patronen met de dessin geïntegreerd, en gebruik van sublimatie print en lasercut.
Door het integreren van technologie wordt de drager zich meer bewust van een kledingstuk voor hen zou kunnen doen.

Play video

Medical Aesthetics — © Rens Bok Productions

Solar Trenchcoat — © Bianca Gorini

Sustainable care wear

Andere deelnemers

I Hear What You're Seeing

Vorige Volgende

Andere deelnemers

I Hear What You're Seeing