Zoeken

Sluit zoeken
Rethinking Plastic

Green Future Club

Laten we de toekomst ontwerpen!

The Green Product Award ÔÇö ┬ę Jordan McGee

De Green Future Club onthult haar wereldwijde netwerk van voorbeeldige bedrijven, ontwerpers en studenten die de duurzame ontwikkeling van materialen, producten en diensten versnellen. Ontdek best case practices die duurzaam zijn, bewondering wekken voor hun ontwerpen en baanbrekende innovaties.

Green Future Club Innovatoren

De Green Future Club is een non-profitorganisatie die een actief platform biedt aan gevestigde bedrijven, start-ups en studenten. Onder de noemer 'Let's design the future' wil de Green Future Club bijdragen aan een toekomst waarin alle producten duurzaam zijn. Ge├»nteresseerden kunnen lid worden voor praktijkgerichte uitwisselingen of hun bestaande oplossingen en conceptuele idee├źn inzenden voor de Green Product Award of Green Concept Award. Beide Awards onderscheiden duurzaamheid, goed ontwerp en innovatie in 12 categorie├źn binnen Architecture & Tiny Houses, Building Components, New Materials, Consumer Goods, Fashion, Handicraft, Interior & Lifestyle, Kids, Kitchen, Mobility, Sport en Workspace.

Green Product Award

Sinds 2013 bekroont de Green Product Award producten en diensten die al op de markt zijn gebracht. Deelnemers profiteren van zegels, digitale aanwezigheid op de Award- en mediapartnerkanalen, het jaarlijkse Green Trend Book, gedetailleerde feedback van de jury, tentoonstellingen en netwerkmogelijkheden met Green Future Club-leden. De 2021 award beloonde 'duurzame marktveranderaars' van start-ups tot gevestigde bedrijven.

Deadline voor inzendingen is 11 november.

https://gp-award.com/en/gpaward

Green Concept Award

De Green Concept Award is bedoeld voor studenten, startende en gevestigde bedrijven en bekroont concepten van duurzame materialen, producten en diensten die nog niet op de markt zijn.

Studenten en afgestudeerden krijgen speciale ondersteuning. De jonge ontwerpers ontvangen een toolkit voor de ontwikkeling van hun concept tot een duurzaam product of duurzame dienst. Gratis workshops en vraag- en antwoordsessies en tussentijdse feedback zijn verdere aanbiedingen. Geselecteerde deelnemers krijgen hulp bij presentatie & communicatie voor latere matchmaking. Tentoonstellingen op (inter-)nationale beurzen en designfestivals - zoals de Dutch Design Week - zijn in voorbereiding. Dankzij de steun van de IKEA Stiftung is deelname gratis.

Deadline voor inzendingen is 11 november.

https://gp-award.com/en/gcaward

Play video
Play video

Over Nils Bader

Nils Bader is de oprichter en intiatiefnemer van de Green Future Club, die de Green Product en Green Concept Awards organiseert. Hij is verantwoordelijk voor speciale projecten, evenementen en tentoonstellingen en brengt een groene gemeenschap van duurzame creatieven en industrie-experts samen.

Andere deelnemers

Rethinking Plastic

Vorige Volgende