Zoeken

Sluit zoeken
Only Good News

(Archief) Luxury Fences

Sieraden voor het interieur

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Luxury Fences at Kazerne Eindhoven — © Photographer Nol Havens

Sieraden benadrukken persoonlijke schoonheid. Luxury Fences brengt verfijnde schoonheid in eigentijdse interieurs. Dit architecturale verfraaiende textiel is gemaakt van messing, een metaal, maar heeft een aantrekkelijke lichte beweeglijkheid die wordt versterkt door vervorming van het patroon.

Deze architecturale verfraaiende textielen brengen verfijnde schoonheid in het interieur.

Sieraden benadrukken persoonlijke schoonheid.
In plaats van dit concept enkel bij het draagbare te houden,
brengt ‘Luxury Fences’ verfijnde schoonheid in het interieur.

Iets wat we ons vooral na een periode van lockdowns realiseerden, waarin we gedwongen waren binnen te blijven, is het belang van personalisatie en het toevoegen van emotionele waarde aan onze leefomgeving. Schoonheid en zintuiglijk stimulerende elementen als kleur, vorm en tactiliteit, kunnen ons emotionele en mentale welzijn enorm ten goede komen. Luxury Fences brengt deze stimulerende elementen in de privé en publieke interieurs.

Deze architecturale verfraaiende textielen zijn handgemaakt van messing, een metaal, maar beschikken over een aantrekkelijke lichte beweeglijkheid die wordt versterkt door vervorming van het patroon. Elk stuk is uniek en wordt op aanvraag gemaakt. Ze kunnen worden toegpast als scheidingsgordijnen in het midden van de ruimte en als sculpturale stukken tegen een oppervlak of muur.

Tijdens Milan Design Week 2021 prijkte ‘Luxury Fences’ in de historische kamers van het Palazzo Francesco Turati in Milaan en is nu te zien tijdens Dutch Design Week in Pennings Foundation Gallery in Eindhoven.

Luxury Fences at Kazerne Eindhoven — © Photographer Nol Havens

Luxury Fences at the Frozen Fountain Amsterdam — © Photographer Fransje Gimbrere

Luxury Fences at Kazerne Eindhoven — © Photo by Fransje Gimbrere

Luxury Fences

Andere deelnemers

Only Good News

Vorige Volgende