Zoeken

Sluit zoeken
Design Intelligence Award

(Archief) Hable One

Het eenvoudigste Braille Toetsenbord voor je smartphone

Dit project was onderdeel van DDW 2021
Hable one — © Lotte Beljon

De Hable One is het eenvoudigste fysieke braille-toetsenbord voor je smartphone. Het werkt met VoiceOver en TalkBack op smartphones en tablets. Het kan worden gebruikt om nauwkeuriger te typen en dankzij eenvoudige bewegingen en snelkoppelingen kun je gemakkelijk door je telefoon navigeren.

Onze visie

Onze visie is om smartphones volledig toegankelijk te maken voor mensen die blind zijn.

Elk persoon die blind is, zou dezelfde voordelen van de smartphone moeten kunnen ervaren als ieder ander. Dit kan alleen worden bereikt als zij dezelfde kansen hebben als ieder ander.

De visie sluit direct aan bij onze missie om mensen in hun kracht te zetten, omdat dit onze eerste stap zal zijn om dit te realiseren.

Onze missie

Onze missie is om technologie toegankelijk te maken voor mensen met een visuele beperking door hen de beste ondersteunende interfaces en applicaties te bieden.

Bij Hable draait alles om mensen de regie te geven over hun eigen leven. Dus hoe doen we dit? Dit doen we door de beste ondersteunende technologie te bieden.

Het leveren van de beste producten begint altijd met het begrijpen van de klant en zijn probleem. Daarom hebben we het over mensen die blind of slechtziend zijn. Onze klanten staan altijd voorop, zo gaan we met iedereen om.

Play video

Andere deelnemers

Design Intelligence Award

Vorige Volgende

Andere deelnemers

Design Intelligence Award