Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING

(Archief) BREAK TO THE FUTURE

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Atlantis B-fora — © IAMMI

Terwijl 3DD Factory in VR 360 nauwgezet het verhaal van het meest mysterieuze land uit de oudheid herschept, creëert IAMMI een fysiek portaal naar Atlantis en zijn verleden, heden en toekomst door middel van stenen die tijdens deze buitengewone reis zijn teruggevonden en een kleine B-fora die merkwa

Atlantis - Breek naar de toekomst

1.022 / 5.000
Risultati della traduzione
We hebben een ongelooflijke ontdekking gedaan! Reizend tussen het verleden en de toekomst, het doorbreken van de barrières tussen realiteit en fantasie, stellen we het bestaan ​​vast van Atlantis, het verloren land bij uitstek... tot vandaag.

Een tijdreis die begint in het jaar 3200 na Christus, merkwaardig in de huidige tijd, en eindigt in het jaar 9600 voor Christus, een jaar van groot geluk en voorspoed voor Atlantis.

Wat we vandaag kunnen bevestigen, is dat Atlantis een stad was vol schoonheden die genereus werden aangeboden door de aarde en door de mens gemaakte wonderen. Wat meteen in het oog springt, is wat later werd omgedoopt tot 'B-fora', een sculptuur van vrouwelijke trekken, een manifest van vrijheid, dat het belangrijkste architecturale element van de stad blijkt te zijn. Gebouwen, ornamenten, vazen ​​hebben de vorm van B-fora: een ware vrouwencultus in al zijn majesteit galmt door de stad.

Weinigen beseffen dat juist de B-fora vaas het enige tastbare en intacte symbool is dat in de landen van Atlantis is gevonden. Ben je klaar om het portaal naar Atlantis over te steken en een geweldige ervaring in VR te beleven?

Atlantis B-fora, year 3200 AD — © 3DD Factory

Atlantis B-fora — © IAMMI

Break to the future — © IAMMI

Atlantis B-fora original found detail

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING