Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING

(Archief) MESSMERIZING by Whoppah

Sommige dingen zijn misschien niet wat ze op het eerste gezicht lijken… Stap in de wondere wereld van tweedehands design en laat je betoveren.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Whoppah logo — © Whoppah

Door de jaren heen zijn er tijdloze designs gemaakt, ontworpen om een leven lang mee te gaan. Prikkel je zintuigen met magische kleuren, verrassende vormen en kwaliteit. Stap in ons Whoppah Wonderland.

Stap in de wondere wereld van design

Ons curatieteam heeft de meest bijzondere design items geselecteerd en samengebundeld in een dromerige compositie. Sommige dingen zijn misschien niet wat ze lijken… Wie had ooit gedacht dat tweedehands design er zo uit zou kunnen zien?

Een platform voor eersteklas design en kunst

Ontdek met Whoppah: De mooiste dingen op aarde in Whoppah Wonderland. Shop design, fine art en vintage van topdesigners en kunstenaars van over de hele wereld. Waar het heden en verleden elkaar ontmoeten in MESSMERIZING.

Bezoek www.whoppah.com, waar je oneindig vele unieke high-end design items en kunst kan vinden. Heb je zelf een bijzonder item staan? Verkoop je item via Whoppah, waar dagelijks een heleboel designliefhebbers op zoek zijn naar bijzondere schatten.

Blue composition — © Whoppah

Pink composition — © Whoppah

Green composition — © Whoppah

Yellow composition

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING