Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING

(Archief) Messmerizing - Human Nature

Gekke objecten die ervoor zorgen dat je opnieuw verbinding maakt materie. Tijdens MESSMERIZING- creating a human future op Eindhoven centraal.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
HUMANNATUREFACE_TAPESTRY_TUFT_SANDRAKEJAPLANKEN — © Sandra Keja Planken

Objecten die variëren van abstract en absurdistisch, antropomorf tot menselijke gekte, grotesk tot naïef, serieus tot grappig, verenigd in kleurrijke expressionistische werken. De boodschap vertellend van mijn obsessie met de kracht van de natuur.

Human-centric werken die je verbeeldingskracht uitdagen

De werken van Keja-Planken omarmen je brein. Creaties die door vorm, textuur en kleuren ontspannen. De verbeelding verwerkt in kleuren, diverse materialen, bewerkingen, texturen en technieken maakt je letterlijk onderdeel. Objecten die Human-centric zijn en je je eigen verbeeldingskracht meegeven.
Kunst- en designliefhebbers omarmen de sustainable werken van Keja-Planken dan ook graag in hun huizen. Keja-Planken raakt de fantasie en laat het je ook voelen. Niet alleen in haar kunstwerken, maar ook door haar talent en haar kracht om te laten beleven en ervaren. in zowel haar real life als virtuele wereld en objecten neemt ze je tijdens DDW mee in haar gedachten en Utopia.

Play video
Play video
Play video

GREENMILE_TAPESTRY_TUFT_SANDRAKEJAPLANKEN — © Sandra Keja Planken

GREENMIND_TAPESTRY_KNIT_SANDRAKEJAPLANKEN — © Sandra Keja Planken

ZAZASPIRITANIMAL_TAPESTRY_TUFT_SANDRAKEJAPLANKEN — © Sandra Keja Planken

FORESTSIDETABLE_SANDRAKEJAPLANKEN_RECYCLED

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING