Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING

(Archief) Isola - Together as One

Isola presenteert Together As One, een van Isola's zeven op Dutch Design Week. In het Centraal Station bij Messmerizing.

Dit project was onderdeel van DDW 2022
Together as One

Isola toont een samengestelde selectie van designstukken die het unieke van vakmanschap en de frisse geest van innovatie belichamen, en herinnerend aan de essentie van Isola's andere zes tentoonstellingen in de Irisbuurt. Allemaal geven ze ruimte aan een grote verscheidenheid aan designprojecten.

Together as One

Together As One zal ook het gemeenschappelijke thema zijn in alle exposities van Isola, waarbij ontwerpers worden samengebracht die door hetzelfde inzicht worden bewogen: dat ontwerp niet het resultaat is van een proces, het is het proces zelf, en we zijn allemaal geroepen om ervaringen en kennis te delen met elkaar om het verschil te maken. Deze conclusie is precies wat heeft geleid tot de oprichting van Isola's platform, een virtuele ruimte waar ontwerpers van over de hele wereld ideeën, expertise, projecten en meer kunnen delen in een continu proces van leren en groeien. Het platform van Isola is een internationale gemeenschap, een netwerk dat ernaar streeft een steeds groter aantal talenten, professionals en entiteiten in het veld te verenigen.

De tentoonstelling Together As One fungeert als een spiegel van het platform van Isola en brengt enkele inspirerende en representatieve projecten van ontwerpers van de gemeenschap samen op één locatie, het treinstation, dat sociale uitwisseling en culturele fusie oproept.

NatureConnect door Signify

Partner van de Together As One tentoonstelling Signify integreert hun NatureConnect daglichtsysteem in de omgeving, waardoor de voordelen van natuurlijk licht binnenshuis worden gehaald. De NatureConnect verlichtingsinnovatie van Signify is gebaseerd op bewezen Biophilic Design principes om ons opnieuw te verbinden met de buitenwereld.

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING