Zoeken

Sluit zoeken
MESSMERIZING

Messmerizing x Studio FlolO ~ chaOrde Reflect

chaOrde; de dans van de tegengestelde polen die samensmelten naar een eenheid. In de fysieke wereld en de wereld die overgaat in bewustzijn.

chaOrde Reflect x Messmerizing

Een ontdekkingsreis in bewustzijn op zoek naar chaOrde; een introductie vanuit de meest fysieke vorm. Hoe wij de wereld op een ordelijke manier voor ons waarnemen dansen de reflecties van de palen in chaos, spelend en golvend met de wereld om zich heen transformerend naar authentieke vervormingen.

chaOrde

chaOrde Reflect is een fragmentatie van een ontdekkingsreis in bewustzijn opzoek naar chaOrde; een introductie vanuit de meest fysieke vorm.

Hoe de chaOrde de magie brengt en een dans creƫert die de uiterste polen van de chaOs en de Orde doen samensmelten naar een eenheid. Die samen met mijn gedachten goedje een ervaring achterlaat die je laat stil staan in rust; jouw eigen authentieke perspectief naar boven laat drijven.

chaOrde is een wondertje die zich vormde in de afgelopen jaren; een samenwerking tussen chaos en orde, de zoektocht naar balans en eenheid. Iets wat bijna alle ontdekte wondertjes omvatte en een uiting gaf aan vele creaties zoals de emotie boom die bewustzijn (Orde) creƫert in de emoties (chaOs). Een ontdekkingsreis die zich in de afgelopen jaren vormde en aankomende jaren nog meer uiting gaat krijgen vanuit verschillende fragmentaties. Met als intentie deze wereld van bewustzijn en polariteit en balans zichtbaar, leuk en toegankelijk maken om tools en inspiratie te ontwikkelen voor ieders eigen ontdekkingsreis :)

intentie chaOrde Reflect

De intentie van chaOrde Reflect is een ervaring achter te laten bij de toeschouwer om zo een stukje zelf bewustzijn mee te geven over de grote themaā€™s in het ervaren van chaOs Orde en chaOrde, dit samen met het fysieke object. Om zo herkenning in de wereld om je heen te geven en een relatie met het object te krijgen waarna het ervaren van chaOrde is dieper en eenvoudiger binnenkomt. De combinatie van het fysieke en voelbare geeft een magische ervaring waar de wereld waar je naar kijkt samenvloed met de ervaring.

Een blik in de toekomst

Er zijn heel wat toekomst dromen met chaOrde Reflect de komende 2 jaar zou ik graag met chaOrde Reflect op reis willen gaan om chaOrde en het stukje bewustzijn te delen met de wereld. Dit tijdens exposities, festivals en in de openbare ruimte zoals in parken.

Dit samen met een onderzoek naar de peoples perspectives om de ervaringen van mensen te verzamelen en de manieren van ervaren van chaOs Orde en chaOrde inzichtelijk te krijgen. Ik geloof in een universele kern en hoop dat deze boven water komt drijven! Dit zou ik graag willen bundelen in een boekvorm, om deze verschillende perspectieven te delen met de wereld.

Daarnaast heb ik een meditatie gedaan bij het object om zo echt dieper tot je eigen kern te komen, dit wil ik in de toekomst ook vaker gaan doen en uitbreiden en wellicht mee samenwerken met mensen die ervaring hierin hebben om zo nog een diepere ervaring met het object te creƫren.

Ook zou ik graag miniā€™s willen maken zodat ze in thuis situaties een vorm van rust kunnen bieden en stilstaan om ruimte te creĆ«ren om naar je innerlijke zelf te kunnen luisteren :)

Play video
Play video

Over Lotte Fleur Zuidema ~ Studio FlolO

Spelend en ontdekkend betreed ik de wereld, op ontdekking naar verscholen magische wondertjes in ons fysieke en voelbare universum
Al deze verwonderingen transformeer ik naar kunstinstallaties/ tools die samenkomen in chaOrde; een samensmelting tussen chaos en orde, zoektocht naar balans en eenheid

chaOrde Reflect bigger version with poem :)

chaOrde Reflect bigger version

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende

Andere deelnemers

MESSMERIZING

Vorige Volgende