Zoeken

Sluit zoeken
Embassy of Food

The Deeply Personal Vending Machine

Leef je gezond? Ontvang persoonlijk gegenereerd gezondheid advies van een slimme snoepautomaat.

x — © x

De Deeply Personal Vending Machine geeft persoonlijk voedingsadvies op basis van persoonlijke data. Door digitale technieken zoals gezichtsherkenning en hartslagmeters achterhaalt de vending machine persoonlijke data zoals je gewicht, lengte, leeftijd, gemoedstoestand en hartslag.

Gegevens worden automatisch ontdekt door de automaat

Je hoeft er bijna niets voor te doen; alleen voor de camera staan is genoeg. De machine laat jou vervolgens weten welk van de producten het beste aansluit bij je gezondheidstoestand. Hoe meer data je deelt met de Deeply Personal Vending Machine, hoe meer korting je krijgt op het speciaal aan jou geadviseerde product.

Hoeveel data sta jij af in ruil voor persoonlijk voedingsadvies en korting? Neem plaats voor de camera en krijg een product advies op maat.

Over Tom Schouw

Samen maken Tom en Sjoerd interactieve installaties om complexe inhoud te communiceren naar een breed publiek. Opdrachtgevers kunnen deze interactieve installaties implementeren om hun publiek te bereiken en consumenten krijgen tools aangereikt waarmee ze hun eigen mening kunnen vormen.