Zoeken

Sluit zoeken
No Space For Waste

WasteCraft; let your waste tell your story

Wij maken "conversation starters" uit de eigen afvalstromen van organisaties; design objecten gemaakt van afval met de kracht van PR.

Meeting table made from recycled bottle caps — © WasteCraft

WasteCraft maakt designobjecten van de eigen afvalstroom van een bedrijf om zo haar duurzaamheidsverhaal op een meer inspirerende manier te vertellen. In alle designobjecten herken je nog het afval waarvan het gemaakt is. We noemen ze "conversation starters": designobjecten met de kracht van PR.

Design objecten van eigen afvalstromen om zo inspirerendere duurzaamheidsverhalen te vertellen.

Veel bedrijven doen er alles aan om duurzaam te zijn en dit uit te dragen. Als ze dat doen, vertellen ze vaak een technisch verhaal over kilo's en euro's. Maar het is toch niet verwonderlijk dat dit niet de manier is om mensen te betrekken bij hun duurzaamheidsverhaal?

Conversation starters maken
WasteCraft helpt bedrijven hun duurzaamheidsverhaal te vertellen en te versnellen door van hun eigen afvalmateriaal designproducten te maken: 'conversation starters'.

Afval wordt design
WasteCraft streeft ernaar om in het design altijd duidelijk te laten zien dat het product gemaakt is van eigen afval van het bedrijf. Van dit afval maken ze een schitterend plaatmateriaal als basis voor de conversation starter.

Design verandert het perspectief
Omdat design het vermogen heeft om mensen te verbazen, om de harten van mensen te raken, creëert WasteCraft een heel ander vertrekpunt om het duurzaamheidsverhaal van een bedrijf te vertellen.

De kracht van PR
WasteCrafts design objecten hebben de kracht om een ​​gesprek op gang te brengen. Herkenbaar afval getransformeerd in design bezit de kracht van PR. Projecten voor BEAT cycling en Karma Kebab zijn daar het levende bewijs van.

Over Rogier Heijning

WasteCraft is een nieuw Design/Communicatiebureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidsverhaal op een meer inspirerende manier te vertellen. Wij maken designproducten van de afvalstroom van een organisatie en zetten deze om in 'conversation starters'; mooie design producten met de kracht van PR.

Appletree-box made from broken fruit crates — © WasteCraft

22 meter long bar top from recycled bottle caps — © WasteCraft

Skateboard from recycled bottles from cyclists — © WasteCraft

Chairs from recycled Andrélon hair product bottles